Στην Κύπρο το απόγευμα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων για να παραδώσει τον Φάκελο της Κύπρου

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης φθάνει σήμερα στην Κύπρο, για να παραδώσει στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, σε ειδική συνεδρίας της Βουλής, το υλικό που συγκεντρώθηκε ή και χρησιμοποιήθηκε από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για τον Φάκελο της Κύπρου και το οποίο ήταν κατατεθειμένο στα αρχεία της Βουλής των Ελλήνων.

Τον κ. Βούτση συνοδεύει η Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για το «Φάκελο της Κύπρου», στην οποία συμμετέχουν ο Πρόεδρός της και Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Αθανασίου, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής: κα Βασιλική Τσακανίκα, Διευθύντρια του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα της Βουλής, κα Ελένη Δρούλια, Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης, κ. Αναστάσιος Σακελλαρόπουλος, Ιστορικός και η κα Ολυμπιάς Ησαΐα, Λειτουργός της Βουλής των Ελλήνων. Τον κ. Βούτση συνοδεύουν επίσης ο κ. Σπυρίδων Θεοχαρόπουλος, Διπλωματικός Σύμβουλος, η κα Αδαμαντία Καρυοφύλλη, Προϊσταμένη του Γραφείου Τύπου και ο κ. Χρήστος Μιχόπουλος, Δημοσιογράφος του Γραφείου του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης, τον κ. Βούτση θα συνοδεύει επίσης ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ηλίας Φωτόπουλος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Βούτσης θα έχει αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη και στη συνέχεια, οι Πρόεδροι των δύο Κοινοβουλίων θα μιλήσουν στην Ειδική Συνεδρία της Βουλής, που θα αρχίσεις στις 9 π.μ. Πρόσθετα, ο κ. Βούτσης θα γίνει αργότερα δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του Έλληνα ομολόγου του σήμερα το βράδυ.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Λάρνακας σήμερα το απόγευμα, τον κ. Βούτση θα υποδεχθεί, εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Πρόεδρος της Επιτροπής Προσφύγων, Εγκλωβισμένων, Αγνοουμένων και Παθόντων κα Σκεύη Κουκουμά-Κούτρα.

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 17:08

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.