Σοφοκλέους: Είναι άδικο από το ΑΚΕΛ να επιχειρείται καθημερινά να κηρυχθεί αδιέξοδο

Η προσπάθεια για λύση του Κυπριακού προσέκρουσε στην άρνηση του Μουσταφά Ακκιντζί για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη δυστοκία που παρουσιάστηκε, δήλωσε ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου, Μιχάλης Σοφοκλέους.

Μιλώντας επίσης στο Τρίτο, ο κύριος Σοφοκλέους σημείωσε ότι δεν είναι το τέλος της προσπάθειας και ότι εναπόκειται στον Τουρκοκύπριο ηγέτη να δηλώσει την ετοιμότητά του για συνέχιση των συνομιλιών στον Εσπεν Μπαρθ Αϊντα και συνάμα να εξετάσει πώς θα μπορούσε να διευθετηθεί επίσκεψη του κυρίου Αϊντα στην Τουρκία.
Επεσήμανε ακόμα ότι η συμβιβαστική πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη στόχευε στη συζήτηση του θέματος της ασφάλειας και των εγγυήσεων, το οποίο παραμένει ακόμα χωρίς καμιά συμφωνία σε αντίθεση με την πολύ μεγάλη πρόοδο που σημειώθηκε στα υπόλοιπα πέντε κεφάλαια.
Ερωτηθείς αν θα διεξαχθεί σύσκεψη για το κυπριακό στο Προεδρικό Μέγαρο ο κύριος Σοφοκλέους απέφυγε να απαντήσει ευθέως επισημαίνοντας όμως ότι γίνονται συνεχείς διεργασίες από τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του.
Κληθείς να σχολιάσει τις κατηγορίες του Αντρου Κυπριανού, ο Μιχάλης Σοφοκλέους είπε ότι είναι άδικο να επιχειρείται καθημερινά από το Ακέλ να κηρυχθεί πρόωρα αδιέξοδο και να καταλογιστούν ευθύνες στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύνταξη: Εύη Μουρούζη

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 18:11

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.