Με εντάσεις, μικροεπεισόδια και στην παρουσία της αστυνομίας συνεδριάζει η Ολομέλεια

Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν κατά τη συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής κατά τη συζήτηση της πρότασης νόμου του ΔΗΣΥ που μεταφέρει την εξουσία στον υπουργό Παιδείας να εκδίδει εγκυκλίους σε σχέση με τις επετείους στα σχολεία.

Κατά την ομιλία του βουλευτή του ΕΛΑΜ Λίνου Παπαγιάννη και όταν αναφέρθηκε σε μειοδότες, αντέδρασε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού ο οποίος κάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής να βάλει τάξη και τον βουλευτή του ΕΛΑΜ να αποσύρει την αναφορά του.
Ακολούθησε ένταση και αποχώρηση από την αίθουσα των βουλευτών του ΔΗΣΥ, ενώ ακούστηκαν γιουχαΐσματα από πολίτες που βρίσκονταν στον εξώστη, κάποιοι από τους οποίους ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση και με τους βουλευτές του ΑΚΕΛ.
Κάποια στιγμή ο βουλευτής  του ΕΛΑΜ κατευθύνθηκε προς τα έδρανα του ΑΚΕΛ ζητώντας το λόγο από το βουλευτή του ΑΚΕΛ υποστηρίζοντας ότι τον αποκάλεσε αλήτη. Με την επέμβαση των υπολοίπων ο κύριος Παπαγιάννης επέστρεψε στο βήμα.
Ο πρόεδρος της Βουλής ζήτησε από την φρουρά της Βουλής και την προσωπική του φρουρά να παρέμβει για να βάλει τάξη και να οδηγήσει εκτός αίθουσας  όλους τους πολίτες που παρακολουθούσαν, διακόπτοντας για δέκα λεπτά τη συνεδρίαση.
Όταν επανήλθε η τάξη η συνεδρίαση συνεχίστηκε στην παρουσία αστυνομικής δύναμης και ακόμα συνεχίζεται.

Πηγή:Νίκος Σχίζας, ΡΙΚ βουλή

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:10

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.