Υπομονή μέχρι το δείπνο των ηγετών συνέστησε ο ΥΠΕΞ

Ένα 24ωρο πριν το δείπνο των δυο ηγετών δεν χρειάζονται σχόλια και προτιμότερο είναι να περιμένουμε και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης.


Ο κ. Κασουλίδης, ο οποίος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στους εορτασμούς της Λεμεσού για την επέτειο της 1ης Απριλίου και κληθείς να αναφέρει τί αναμένει από το αυριανό δείπνο των δυο ηγετών, απάντησε "νομίζω είναι προτιμότερο να περιμένουμε, να αφήσουμε τα πράγματα να δούμε πως θα εξελιχθούν".

Ερωτηθείς αν είναι αισιόδοξος ο ΥΠΕΞ είπε "δεν θέλω να εκφράσω ούτε αισιοδοξία, ούτε σχόλια, νομίζω πρέπει να περιμένουμε, 24 ώρες μας έμειναν δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε" .

Αναφερόμενος εξάλλου στο κατά πόσο γνωρίζει εάν ο Τ/κ ηγέτης θα συναντηθεί με τον ΓΓ του ΟΗΕ, ο Ιωάννης Κασουλίδης δήλωσε πως δεν έχει οποιαδήποτε ενημέρωση, αλλά υπέδειξε πως κάτι τέτοιο δεν θα τον εξέπληττε "διότι πάντα, όταν ο ΓΓ του ΟΗΕ βλέπει τον ένα, θέλει να βλέπει και τον άλλον ή μάλλον αποδέχεται να βλέπει και τον άλλον".

Μιλώντας για τη σημερινή επέτειο, ο ΥΠΕΞ είπε πως " όλος ο ελληνισμός της Κύπρου εορτάζει σήμερα την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ και τιμά τους αρχηγούς του αγώνα, τιμά τους πεσόντες κατά τον αγώνα και παίρνει από αυτούς τα μαθήματα για το πώς θα πορευτούμε σήμερα".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:25

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.