ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ θα συνοδεύσουν τον ΠτΔ αν κληθούν

Δησύ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ Θα ανταποκριθούν θετικά, εάν κληθούν να συνοδεύσουν τον πρόεδρο Αναστασιάδη στο εξωτερικό για συζήτηση του εδαφικού.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης δήλωσε ότι δικαιολογείται συζήτηση του εδαφικού στο εξωτερικό, εφόσον, όπως είπε, υπήρξαν θετικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με άλλα σχέδια για επίλυση του Κυπριακού.
 Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε και ο Χρίστος Χριστοφίδης, μέλος του πολιτικού γραφείου του ΑΚΕΛ, ο οποίος τόνισε ότι κανενός οι ώμοι δεν είναι τόσο στιβαροί για να σηκώσουν το βάρος της επίλυσης του Κυπριακού.
 Θετικά θα ανταποκριθεί και το ΔΗΚΟ σε πρόσκληση του Προέδρου Αναστασιάδη, δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.
 Σε ανακοίνωση, η Εδεκ αναφέρει ότι θα αναμένει τις τελικές αποφάσεις του προέδρου Αναστασιάδη και αναλόγως θα τοποθετηθεί.  Διατυπώνει, πάντως, τη θέση ότι η συνάντηση και οι συζητήσεις πρέπει να γίνουν στην Κύπρο.
 Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, διερωτήθηκε γιατί ενώ όλα τα κεφάλαια συζητούνται στην Κύπρο, ξαφνικά προκύπτει θέμα συζήτησης του εδαφικού στο εξωτερικό.
 Το Κίνημα Αλληλεγγύη εκφράζει την ελπίδα σε αυτή την πολύ κρίσιμη διαπραγμάτευση επί ελβετικού εδάφους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και να διαφυλάξει τα συμφέροντα του ελληνισμού της Κύπρου.
 Δευτερευούσης σημασίας χαρακτηρίζει το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, το θέμα της μετάβασης των πολιτικών αρχηγών στα εξωτερικό.
 Το ΕΛΑΜ, σε ανακοίνωση αναφέρει ότι η απόφαση για συζήτηση του εδαφικού στο εξωτερικό, καταδεικνύει ότι για ακόμα μια φορά γινόμαστε παιχνίδι στα χέρια της Τουρκίας.

Πηγή: ΡΙΚ Ραδιόφωνο

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 22:39

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
22:00
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα
21:36
Στο Ισραήλ αιγυπτιακή αντιπροσωπεία για επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα
21:27
Πύραυλο των Χούθι κατέρριψε βρετανικό πλοίο για πρώτη φορά από το 1991
21:17
Πρόεδρος: «Θετικό μήνυμα προς την Τουρκία στέλνει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο»
20:53
Το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την ψήφιση Νέων Κανονισμών για Δημοτικά Σχολεία
20:15
Μεσανατολικό: Απελευθέρωση των ομήρων ζητούν από τη Χαμάς 18 χώρες
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.