Δεν κατέρχεται υποψήφιος για τη δημαρχία της Λάρνακας ο Νίκος Κλεάνθους

Δεν θα κατέλθει υποψήφιος για τη δημαρχία της Λάρνακας ο Νίκος Κλεάνθους, πρώην αναπληρωτής Πρόεδρος και βουλευτής του ΔΗΚΟ αφού - όπως αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του - “βλέπουμε τις ίδιες νοοτροπίες να επαναλαμβάνονται και τη Λάρνακα να κινδυνεύει να μείνει για ακόμα μια πενταετία ξανά στο περιθώριο”.

Στην ανακοίνωση ο κ. Κλεάνθους ευχαριστεί όλους όσοι από διάφορους πολιτικούς χώρους όχι μόνο τον προέτρεπαν να υποβάλει υποψηφιότητα «αλλά και με κάθε τρόπο υποσχέθηκαν να με στηρίξουν, αναγνωρίζοντας τη συνεπή και μακρά προσφορά μου στα κοινά της Λάρνακας και τις δυνατότητες μου. Μελετώντας όλα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη Δημαρχία της Λάρνακας, με οδήγησαν στην απόφασή μου να μην κατέλθω ως υποψήφιος, βλέποντας τις ίδιες νοοτροπίες να επαναλαμβάνονται και τη Λάρνακα να κινδυνεύει να μείνει ξανά στο περιθώριο για ακόμα μια πενταετία».
Σημειώνει πως «όσο ο κόσμος δεν ξεσηκώνεται και δεν αντιδρά, τη Λάρνακα θα την κυβερνούν τα λογής – λογής συμφέροντα, που είναι ενάντια στο κοινό καλό της πόλης και την κρατούν στο περιθώριο. Εγώ δεν υπήρξα και δεν θα γίνω ποτέ υπηρέτης τέτοιων συμφερόντων που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο. Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν φταίνε μόνο οι εκάστοτε Κυβερνήσεις, αλλά κυρίως ο εαυτός μας και η ανοχή που επιδεικνύουμε».

Αναφέρει ακόμα πως «πάντα στη ζωή μου έμαθα να αγωνίζομαι ακόμα και μόνος και να τολμώ μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες και αντίξοες συνθήκες να δίνω μάχες, όπως στις προηγούμενες Δημαρχιακές εκλογές.”
Γι ΄αυτό, συνεχίζει ο κ. Κλεάνθους, «και κριτήριο για μένα δεν είναι η εκλεξιμότητα, αλλά η μετέπειτα αναγκαιότητα για ενεργή στήριξη από τους πολίτες για να υλοποιηθούν δύσκολες αποφάσεις για το Δήμο και για να επιτύχουμε στόχους που παραμένουν ανεκπλήρωτοι. Και δυστυχώς», καταλήγει, «οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν στη Λάρνακα δεν βοηθούν για μια πετυχημένη Δημαρχία, με στόχους, να εξυγιάνουμε τις όποιες σαθρές καταστάσεις και να βγούμε από το αδιέξοδο της μιζέριας και της μεμψιμοιρίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 22:47

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
11:28
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.