Το Υπουργικό ενέκρινε πρόταση του Υπ. Παιδείας για στελέχωση των σχολείων

Το Υπουργικό Συμβούλιο στη σημερινή του συνεδρία ενέκρινε την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για την επιπρόσθετη ανάγκη σε εκπαιδευτικό προσωπικό ούτως ώστε τα σχολεία να στελεχωθούν πλήρως για την επόμενη σχολική χρονιά.

Αυτό ανακοίνωσε ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής, μετά το πέρας της συνεδρίας του Υπουργικού.

«Με την έγκριση τη σημερινή του Υπουργικού Συμβουλίου διασφαλίζεται η πλήρης στελέχωση των σχολείων μας όπως επίσης και η ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς» διαβεβαίωσε ο αρμόδιος Υπουργός.

Όπως ανέφερε, ο αριθμός των θέσεων θα καθοριστεί μετά και τις διαβουλεύσεις που θα έχει ο ίδιος εντός των ημερών με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις. Είπε δε πως οι θέσεις θα αφορούν όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Ανέφερε ακόμα ότι το απαιτούμενο κονδύλι θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Παιδείας και ότι η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα προωθηθεί άμεσα στη Βουλή των Αντιπροσώπων για τελική έγκριση μέσω συμπληρωματικού προϋπολογισμού.

«Θεωρώ ότι με τις πολιτικές που θα εφαρμόσει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού αντιμετωπίζονται οι ανησυχίες των εκπαιδευτικών οργανώσεων», είπε ο κ. Καδής.

Πηγή : ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 23:47

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Στήριξη στην ευκαιρία επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασαν ε/κ και τ/κ κόμματα
17:29
Ανακαλούνται όλες οι άδειες για χρήση πυροτεχνημάτων -Δεν θα εκδίδονται νέες...
17:24
Γάζα: Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν τη διενέργεια έρευνας για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
17:03
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Συνελήφθη επιχειρηματίας για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
15:00
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.