Κασουλίδης: Η ΚΔ δεν έχει αποφασίσει να ψηφίσει υπέρ της θεώρησης της βίζας των Τούρκων πολιτών

Είναι πρακτική του κυρίου Παπαδόπουλου να στήνει σενάρια σε ανακρίβειες και στρεβλώσεις δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Μιλώντας στο Τρίτο ο κύριος Κασουλίδης διερωτήθηκε τι σχέση έχει το θέμα της θεώρησης διαβατηρίων για Τούρκους υπηκόους με την απάντηση που είχε δώσει σε Τούρκο δημοσιογράφο ο οποίος τον ρώτησε αν θα επιθυμούσε μια μέρα να ταξιδεύσει από το κατεχόμενο αεροδρόμιο της Τύμπου.
Η απάντηση που έδωσε είπε, ήταν ότι υποφέρει πολύ επειδή μία φορά τον μήνα απαιτείται να ταξιδεύει για τις Βρυξέλλες. Ως εκ τούτου, είπε, επιθυμεί να έρθει μια μέρα που θα έχουμε λύση του Κυπριακού για να μπορεί να ταξιδεύει από την Τύμπου που είναι πολύ πιο εύκολο και πιο γρήγορο από οποιαδήποτε άλλη διαδρομή.
Ο κύριος Κασουλίδης είπε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία δεν πήρε απόφαση να ψηφίσει υπέρ της θεώρησης βίζας για Τούρκους υπηκόους. Επεσήμανε δε ότι η Λευκωσία έχει ένα λόγο παραπάνω για το θέμα αυτό, από τη στιγμή που η Τουρκία κάνει εποικισμό στην Κύπρο.
Ο κύριος Κασουλίδης είπε ακόμα ότι υπάρχουν πολιτικοί και ένας από αυτούς είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος που δεν θέλουν λύση του κυπριακού.
Αυτό, πρόσθεσε το στηρίζω στο γεγονός ότι λύση πρέπει να γίνεται αμοιβαία αποδεκτή αλλά αυτά που ο κύριος Παπαδόπουλος προτείνει δεν μπρορούν να γίνουν αποδεκτά από τα δύο μέρη.
Σύνταξη: Εύη Μουρούζη
Πηγή: ΤΡΙΤΟ ΡΙΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 01:57

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από Αίγυπτο και Τουρκία
13:39
Ελλάδα: Μικρά προβλήματα από την κακοκαιρία
13:29
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
13:00
Ντουμπάι: Τεράστιο το κόστος των ζημιών από τις πλημμύρες των προηγούμενων ημερών
12:35
Επιστολή ΑΚΕΛ στον υπουργό Οικονομικών για την πράσινη φορολογία
12:18
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
11:47
Σε ατύχημα αποδίδεται η έκρηξη στο Ιράκ
11:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
11:17
Ανάρτηση του φωτογραφικού υλικού «Διά χειρός Αττίλα» της Κάτιας Χριστοδούλου στον Ψηφιακό Ηρόδοτο
11:13
Περισσότερες από 10 νομοθεσίες αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας
10:32
Βαφεάδης: Τη Δευτέρα η επικοινωνία με την ανάδοχο εταιρεία για την ανάπτυξη στη Λάρνακα
10:01
Είχε προειδοποιήσει για τα φάρμακα λέει το υπουργείο Υγείας
09:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.