Το δικό της «ανακυκλώψαρο» απέκτησε η κοινότητα Αγίου Τύχωνα

Το δεύτερο «ανακυκλώψαρο» της Λεμεσού, βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στην παραλία «Ονήσιλος» του κοινοτικού συμβουλίου Αγίου Τύχωνα Λεμεσού.



Σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως «το απαράμιλλης ομορφιάς έργο τέχνης, του γνωστού καλλιτέχνη  Απόστολου Παντελή, με χορηγό τη φαρμακοβιομηχανία Medochemie, κοσμεί πλέον την παραλία «Ονήσιλος» στη Λεμεσό».

Η τελετή τοποθέτησης του «ανακυκλώψαρου», πραγματοποιήθηκε στην παρουσία των Δημάρχων Αγίου Αθανασίου και Μέσα Γειτονιάς, του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Τύχωνα και εκπροσώπων της εταιρείας Medochemie.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την εγκατάσταση του έργου, η Medochemie επιδιώκει να δημιουργήσει μια νέα νοοτροπία και κουλτούρα, ώστε να γίνεται η σωστή διαλογή των ανακυκλώσιμων υλικών στην πηγή τους, βάζοντας με αυτό τον τρόπο φρένο στην ανεπανόρθωτη καταστροφή των ωκεανών μας.
 
Πρόκειται για το 5ο «ανακυκλώψαρο» που τοποθετείται σε παραλίες της Κύπρου, αφού ήδη το οικολογικό αυτό εργαλείο βρίσκεται στις παραλίες του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, στην παραλία «Μπάνια» της Πάφου, στις «Φοινικούδες» της Λάρνακας και στην παραλία «Λάντα» στην Αγία Νάπα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 19:49

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Κίνα: Κόκκινος συναγερμός για καταρρακτώδεις βροχές
10:26
Εθνικό Συμβούλιο την Παρασκευή για το Κυπριακό
10:22
Αρχαία ναυπηγεία στον Πωμό - 31 - Απριλίου 2024
10:00
Στους 706.534 ο αριθμός των εκλογέων
09:47
Στις Βρυξέλλες 22 νέοι Κύπριοι διπλωμάτες
09:23
Στάσιμες οι εργασίες για την προβλήτα στο Βασιλικό
09:07
Υπουργός Παιδείας: Σκοπός η αυτοπροστασία των παιδιών
08:59
Πολίτης εντόπισε πτώμα σε αποσύνθεση στη Σωτήρα
06:42
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
06:20
Σε ανταγωνιστικότερη βιομηχανία από φθηνότερη ενέργεια προσβλέπει ο Υπ. Ενέργειας
06:06
Βρετανία: Εγκρίθηκε το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα
06:05
Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση πυρηνικής αντεπίθεσης
05:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.