Πέραν 100 εκ. ευρώ έχει χορηγήσει η ΣΚΤ

Πέραν των 100 εκατομμυρίων ευρώ έχει χορηγήσει το τελευταίο διάστημα  στην Κυπριακή οικονομία η Συνεργατική  Κυπριακή  Τράπεζα μέσω μικρομεσαίων επιχειρήσεων κυρίως του τουριστικού κλάδου όπως δήλωσε ο  Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης σε δηλώσεις στην Πάφο.

Ο κ.Χατζηγιανης που επισκέφτηκε το κεντρικό κατάστημα του οργανισμού στην επαρχία  σημείωσε ότι ο κλάδος είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα της τράπεζας αφού αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της Κυπριακής Οικονομίας.  

Ο γενικός διευθυντής της συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας σημείωσε επίσης ότι μισά από τα 100 εκατομμύρια των πρόσφατων χορηγήσεων σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου προέρχονται από κονδύλια της Ευρωπαϊκής επενδύσεων. Επομένως, συμπλήρωσε , βοηθούν σε μια βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη του τόπου. 

Η παρουσία του Συνεργατισμού ήταν πάντα έντονη στην Πάφο, συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι αυτή η ανοδική πορεία, θα συνεχιστεί και στο μέλλον παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στην τοπική οικονομία. Όλα τα τμήματα ενισχύονται , είπε, και υπάρχουν, απεκάλυψε, μεγάλα σχέδια για στήριξη της επαρχίας και των επιχειρήσεων τους αφού βλέπουν, κατέληξε, ότι η εξέλιξη της είναι ανοδική.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση ο Νικόλας Χατζηγιάννης είπε ότι η Τράπεζα έχει εισέρθει σε νέους τομείς, όπως η χρηματοδότηση κινητής περιουσίας - τα δάνεια αυτοκινήτων δηλαδή- η Τράπεζα κατάφερε να εξασφαλίσει το 20% της αγοράς μέσα σε πέντε μόλις μήνες . Αυτό, είπε, καταδεικνύει την απαίτηση των πελατών της Τράπεζας να τους προσφέρεται όλη η γκάμα των προϊόντων του τραπεζικού συστήματος σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Πηγή: Πανίκος Ευριπίδου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 14:27

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
ΕΚδήλωση διαμαρτυρίας υπέρ των μεταναστών
17:00
Αύξηση στις αφίξεις τουριστών στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο του '24
16:55
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
16:53
Επίθεση της Ουκρανίας με drones προκάλεσε πυρκαγιά σε αποθήκη καυσίμων
16:42
Ο Γεώργιος Σκαλιάς ειδικός σύμβουλος του Προέδρου για θέματα εκπαίδευσης
16:39
ΑΚΕΛ: Οι περιπτώσεις ψευδών δηλώσεων να διερευνηθούν πριν από τις εκλογές
16:39
Υπ.Δικαιοσύνης: Υπάρχουν ευθύνες για την απόδραση του υπόδικου
16:34
Μακραίνει η λίστα των θυμάτων στη Γάζα
15:46
Έλληνας Υπ.Άμυνας: Ο ελληνικός εναέριος χώρος θα καταστεί αδιαπέραστος
14:55
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από Αίγυπτο και Τουρκία
13:39
Ελλάδα: Μικρά προβλήματα από την κακοκαιρία
13:29
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
13:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.