Νέος Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ αναλαμβάνει ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης

Νέος Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ αναλαμβάνει ο Φιλίκυπρος Ρουσουνίδης, με τον Ζαχαρία Ιωαννίδη να αποχωρεί από τη θέση μετά από τριάντα χρόνια προσφοράς.

Σε ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ αναφέρεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου επικύρωσε στην τελευταία συνεδρίασή του την πρόσληψη του Φιλόκυπρου Ρουσουνίδη στη θέση του Γενικού Διευθυντή, από 1η Ιουνίου 2020.
 
Προστίθεται ότι για την επιλογή του νέου Γενικού Διευθυντή προκηρύχθηκε ανοικτή και διαφανής διαδικασία από την PWC, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι υποβλήθηκαν περισσότερες από 90 αιτήσεις. Τη γενική επίβλεψη είχαν η PWC μαζί με την Επιτροπή Επιλογής του ΔΣ του ΠΑΣΥΞΕ.

Παρατίθεται σύντομο βιογραφικό του κ. Ρουσουνίδη σύμφωνα με το οποίο, είναι 42 ετών και είναι κάτοχος τίτλου MBA International Business and Ex. Management από το πανεπιστήμιο LSBU του Ηνωμένου Βασιλείου και διαθέτει πολυετή πείρα σε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες όπως η DHI GLOBAL MEDICAL GROUP, η Cobalt Air, η ΕΤΑ Group και οι Κυπριακές Αερογραμμές..
 
Απευθυνόμενος για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΞΕ, ο νέος Γενικός Διευθυντής του συνδέσμου περιέγραψε ως μεγάλη τιμή για τον ίδιο την επιλογή του για τη συγκεκριμένη θέση, ειδικά σε αυτή τη συγκυρία που η τουριστική βιομηχανία έχει δεχθεί βαρύ πλήγμα από την πανδημία. «Είναι μεγάλη ευθύνη το γεγονός ότι διαδέχομαι τον κ. Ιωαννίδη με μια ιστορία προσφοράς τριάντα χρόνων», επεσήμανε.
 
Ο απερχόμενος γενικός διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ Ζαχαρίας Ιωαννίδης συνεχάρη τον κ. Ρουσουνίδη, διαβεβαιώνοντας ότι είναι στη διάθεσή του για ό,τι χρειαστεί. 

Αναφέρεται επίσης ότι πρόθεση του ΠΑΣΥΞΕ, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάρης Λοϊζίδης, είναι να τιμήσει τον κ. Ιωαννίδη για την προσφορά του μόλις οι συνθήκες με την πανδημία το επιτρέψουν.  

 

Πηγή ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 20:51

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.