8 σφαίρες από πυροβόλο όπλο ρίφθηκαν στην Ορμήδεια

Οκτώ συνολικά σφαίρες από πυροβόλο όπλο ρίχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα εναντίον οικίας, ιδιοκτησίας 44χρονου στην Ορμήδεια, ενώ σ’ αυτήν βρίσκονταν η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του.



Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, γύρω στις τρεις σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών εναντίον κατοικίας, ιδιοκτησίας 44χρονου, στην Κοινότητα Ορμήδειας.

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου και απέκλεισαν τη σκηνή, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εναντίον της οικίας ρίχθηκε αριθμός πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο. Ευτυχώς δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός» των ενοίκων που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου «από τους πυροβολισμούς πλήγηκε και θρυμματίστηκε παράθυρο υπνοδωματίου που βρίσκεται στον πρώτο όροφο της κατοικίας. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι εναντίον της οικίας ρίχθηκαν συνολικά οκτώ πυροβολισμοί, από πυροβόλο όπλο».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου ανέφερε ότι «από όσα ανέφερε ο 44χρονος στην Αστυνομία δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε για τους πυροβολισμούς εναντίον της οικίας του» ωστόσο η Αστυνομία θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, αφού πρόκειται για επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αγία Νάπα και την Πύλα και δεν έχει μέχρι σήμερα, απασχολήσει τις Αρχές για οποιαδήποτε υπόθεση.  

Η Αστυνομία παρέλαβε τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να λάβει πληροφορίες για τον δράστη ή τους δράστες που έριξαν τους πυροβολισμούς εναντίον της οικίας, τον τρόπο προσέγγισης και τον τρόπο διαφυγής τους από την περιοχή καθώς και άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 21:36

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.