Ακρωτηριάστηκε στο χέρι 17χρονος ύστερα από χρήση κροτίδας

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 17χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, αφού υπέστη ακρωτηριασμό δακτύλων του αριστερού χεριού του, μετά από χρήση κροτίδας.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο 17χρονος υπέστη ακρωτηριασμό του αντίχειρα, του δείκτη και μέρους του μεσαίου δακτύλου του αριστερού χεριού του, αφού σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ανάφερε σε μέλη της Αστυνομίας, πυροδότησε κροτίδα και πριν προλάβει να την ρίξει στο έδαφος, αυτή εξερράγη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Έγκωμης. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κλινική στην Λεμεσό, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Επίσης στην Λευκωσία, δύο πρόσωπα, ηλικίας 23 χρόνων και 21 χρόνων, συνελήφθησαν γύρω στις 1.20 μετά τα μεσάνυχτα, όταν εντοπίστηκαν σε περιοχή στο Τσέρι, μετά από πληροφορία για άναμμα φωτιάς. Στην κατοχή του 23χρονου εντοπίστηκαν 45 κροτίδες και 3 βεγγαλικά, ενώ ακόμη εφτά κροτίδες εντοπίστηκαν στην κατοχή του 21χρονου.

Υπόθεση ανάμματος φωτιάς διερευνάται εναντίον 25χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Περιστερώνας, σε σημείο όπου υπήρχε φωτιά σε σωρό από ξύλα.

Ο 25χρονος ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας και καταγγέλθηκε για το παράνομο άναμμα φωτιάς, καθώς και για παραβίαση των διαταγμάτων για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία διενήργησε συνολικά 16,769 ελέγχους για κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις προσώπων. Κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκαν 198 παραβάσεις, για τις οποίες έγινε αντίστοιχος αριθμός καταγγελιών.

Παράλληλα, ελέγχθηκαν 2,014 υποστατικά και έγιναν οκτώ καταγγελίες για παραβάσεις των σχετικών διαταγμάτων. Για την όλη προσπάθεια χρησιμοποιήθηκαν και τα αστυνομικά ελικόπτερα, καθώς και μη επανδρωμένα πτητικά μέσα (Drones) που διαθέτει η Αστυνομία, συμβάλλοντας στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του οδικού δικτύου και στη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων για την εφαρμογή των διαταγμάτων.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 21:41

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.