Ποινή φυλάκισης σε 22χρονο για κατ' εξακολούθηση παραβίαση του διατάγματος περιορισμού

Την πρώτη ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε σχέση με το αδίκημα της παραβίασης του περί λοιμοκάθαρσης νόμου. Καταδίκασε σε τρίμηνη φυλάκιση 22χρονο και επέβαλε πρόστιμο σε 37χρονη συνοδηγό.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος, στις 5,7,9 και 10 Απριλίου, παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21:00, οδηγώντας το αυτοκίνητο του χωρίς πινακίδες εγγραφής. Και στις τέσσερις περιπτώσεις εντοπίστηκε από περίπολα αλλά κατάφερε να διαφύγει.
 
Το περασμένο Σάββατο, 11 Απριλίου, εντοπίστηκε στις 23:00 να οδηγεί αυτοκίνητο ενοικιάσεως στον αυτοκινητόδρομο, με συνοδηγό την 37χρονη και αφού τους έγινε έλεγχος τούς επιδόθηκε εξώδικο πρόστιμο.
 
Χθες τα ξημερώματα (2:30) εντοπίστηκε επίσης να οδηγεί το αυτοκίνητο ενοικιάσεως στην οδό Ανεξαρτησίας, ωστόσο αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά το αυτοκίνητο του ανακόπηκε στην οδό Αγίου Ανδρέου και ο ίδιος συνελήφθη, ενώ μαζί του ήταν συνοδηγός η 37χρονη.
 
Εναντίον των δυο εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο έκρινε ένοχο τον 22χρονο σε πέντε υποθέσεις παράβασης του περί λοιμοκάθαρσης νόμου και πέντε υποθέσεις για τροχαίες παραβάσεις.
 
Στον 22χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης για περίοδο τριών μηνών, στέρηση άδειας οδηγού για περίοδο εννέα μηνών και τέσσερις βαθμοί ποινής.
 
Στην 37χρονη επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους χιλίων ευρώ, για δυο υποθέσεις που σχετίζονται με τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο.
 

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 21:48

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Υψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση ο τομέας της ενέργειας
05:34
Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και τους Δημάρχους
05:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
05:24
24 Απριλίου
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.