Σε πλήρη επαναλειτουργία από σήμερα το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Σε πλήρη λειτουργία έχει τεθεί από σήμερα το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αφού θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά  την ανάσχεση της διασποράς του covid 19, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Νοσοκομείου.

Βάσει της επιδημιολογικής έρευνας (ιχνηλασίας) που έλαβε χώρα, προστίθεται στην ανακοίνωση,  στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας αριθμός δειγμάτων προς εξέταση, προσθέτοντας πως τα αποτελέσματα από το προσωπικό και συνεργάτες ιατρούς, είναι όλα αρνητικά.

Στο μεταξύ, ως μέτρο προφύλαξης της διεύθυνσης του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μικρός αριθμός προσωπικού, ασχέτως αν είναι αρνητικά τα αποτέλεσμα, θα τεθούν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες.

Πρόκειται για πρόσωπα, όπως αναφέρεται,  που ήρθαν σε στενή επαφή, ως ορίζεται από τα σχετικά Πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, 48 ώρες πριν τα πρώτα συμπτώματα (18/03/20) του συναδέλφου τους, που βρέθηκε θετικός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, τα μέτρα αυξημένης προστασίας και οι διαδικασίες λειτουργίας που έθεσαν εκ των προτέρων σε εφαρμογή απέδωσαν.

Ακόμη, καρπούς απέδωσαν και η μερική αναστολή λειτουργίας στους εν δυνάμει χώρους που μπορεί να είχαν προσβληθεί, καθώς και τα μέτρα γενικής απολύμανσης όλων των χώρων.

Ακόμη , συνεχίζει η ανακοίνωση, το προσωπικό και συνεργάτες ιατροί μπορούν να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς του Νοσοκομείου.

Η Διεύθυνση του Νοσοκομείου σημειώνει πως η  διοίκηση του Ιδιωτικού Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και αλληλοενημέρωση με τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου Υγείας, ιδίως στο πλαίσιο και του αιτήματος του Υπουργείου για την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των ασθενών, μέχρι να επανέλθει σε καθεστώς πλήρους λειτουργίας το Γ.Ν. Πάφου.

Βάσει των ανωτέρω, από σήμερα Δευτέρα, 23η Μαρτίου 2020, το Νοσοκομείο επανήλθε  σε κατάσταση πλήρους λειτουργίας, διατηρώντας βέβαια σε πλήρη εφαρμογή όλα τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας καθώς και τις επικαιροποιημένες διαδικασίες λειτουργίας. 

Σημειώνεται επίσης, ότι το Νοσοκομείο θα υποστηρίξει έμπρακτα το Γ.Ν. Πάφου και θα αναλάβει τους ασθενείς του, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο και βάσει των διαδικασιών / πρωτοκόλλων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή.

Η Διεύθυνση του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμού σημειώνει πως λόγω της ρευστότητας της κατάστασης, απαιτείται η μέγιστη προσοχή και επαγρύπνηση από όλους, προσθέτοντας πως η διοίκηση θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για αντιμετώπιση οποιωνδήποτε άλλων δεδομένων τυχόν εμφανιστούν στην πορεία.

Όπως αναφέρεται, πέρα από τα αυξημένα μέτρα προστασίας και τις διαδικασίες που έχουν εδώ και εβδομάδες τεθεί σε εφαρμογή για την προστασία του προσωπικού, των συνεργατών ιατρών και του κοινού, το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια κυβερνητικά τμήματα, τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των οποίων ακολουθούνται όσο πιο πιστά γίνεται.

Πηγή ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 22:16

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.