Νέα στοιχεία για την υπόθεση απαγωγής Σύρου στη Λεμεσό

Ενισχύεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας εναντίον του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan , που εξαφανίστηκε στις 14 Φεβρουαρίου, μετά την αξιολόγηση μαρτυρίας περί πυροβολισμών και τραυματισμό ενός προσώπου σε ανοικτό χώρο, στην κοινότητα Ερήμης.
 
Άνδρες του ΤΑΕ Λεμεσού και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠΕΓΕ) επικέντρωσαν τις έρευνες σου σε συγκεκριμένο σημείο, ενώ έγινε και χρήση ανιχνευτή μετάλλων σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν κάλυκες.
 
Όπως  δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, "όλες οι πληροφορίες έδειχναν από την πρώτη στιγμή ότι το ελλείπον πρόσωπο έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας".
 
"Σήμερα λήφθηκε άλλη πληροφορία, ότι στην περιοχή που βρισκόμαστε (στην Ερήμη) είχε συμβεί ένα επεισόδιο στο οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι εμπλέκεται ο ελλείποντας", είπε.
 
Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία δύο άτομα φέρεται να είχαν παγιδεύσει ένα πρόσωπο και "με την απειλή όπλου και τη ρίψη πυροβολισμών, τον τραυμάτισαν, πιθανόν να έθεσαν τέρμα στη ζωή του και στη συνέχεια τον φόρτωσαν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου και διέφυγαν ".
 
Η σκηνή, συνέχισε, αποκλείστηκε και γίνονται ενδελεχείς έρευνες ενώ λαμβάνονται καταθέσεις και μαρτυρίες ως προς το τι ακριβώς έγινε στη συγκεκριμένη περιοχή την επίμαχη χρονική περίοδο.
 
Μέλη της ΥΠΕΓΕ και της ΑΔΕ Λεμεσού, ανέφερε ο κ.Σωτηριάδης,  "διερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή τη σκηνή, που με βάση τη μαρτυρία πιστεύουμε ότι έγινε η εγκληματική ενέργεια".

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 22:39

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο επικίνδυνος κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Κυβ.Εκπρόσωπος: Δεν δόθηκε άδεια για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
16:58
Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο
16:52
Κυρώσεις ΕΕ κατά εποίκων για βία κατά Παλαιστινίων
16:37
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
16:20
Ανανέωση Σύμβασης για υπαλλήλους της Ελληνικής
16:16
Κυβερνοεπίθεση στο αρχείο του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσαν οι Anonymous
16:11
Συναγερμός στο Παρίσι καθώς άνδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο
15:43
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.