Όπλα, ναρκωτικά και αρχαία σε σπίτι στην Πάφο

Στην σύλληψη δύο προσώπων, ενός 39χρονου και της 31χρονης συμβίας του,  προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών καθώς και για παράνομη κατοχή πιστολιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήγαγαν χθες βράδυ έρευνα σε οικία στην Πάφο, στην παρουσία των δύο ενοίκων της, ηλικίας 39 και 31 ετών. 

Πριν από την έναρξη της έρευνας, η 31χρονη παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας, ένα διαφανές σακουλάκι και ένα πλαστικό δοχείο, τα οποία περιείχαν ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεταμφεταμίνης. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντός της οικίας εντοπίστηκε ένα πιστόλι, το οποίο βρισκόταν σε οξειδωμένη κατάσταση, με αποτέλεσμα τόσο ο 39χρονος όσο και η 31χρονη να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής πιστολιού.

Η έρευνα συνεχίστηκε και στον εξωτερικό χώρο της οικίας, όπου εντοπίστηκαν κρυμμένα, ένα σακίδιο, μια βαλίτσα, καθώς επίσης και ένα άγνωστο αντικείμενο τυλιγμένο μέσα σε νάιλον σακούλι. 

Εντός του σακιδίου ανευρέθηκαν δύο αντικείμενα, πιθανά αρχαία, στη βαλίτσα ανευρέθηκαν επίσης δύο αντικείμενα, πιθανόν αρχαία, ενώ το άγνωστο αντικείμενο διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για μια στρατιωτική θήκη, η οποία περιείχε ένα αεροβόλο όπλο με φακό. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια για να τύχουν περαιτέρω εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ συνεχίζουν τις εξετάσεις.
 

 

Πηγή ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 23:15

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Αθήνα: Πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας οι δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο
10:36
Εντός του έτους νομοσχέδιο το οποίο θα διέπει τη δημιουργία πανεπιστημιακών κλινικών
09:48
Μεγάλες ζημίες προκλήθηκαν από τη χθεσινή θεομηνία
09:14
Έτοιμο το "Τζένιφερ" να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια 500 τόνων στη Γάζα
08:53
Υπουργός Ενέργειας: Εφικτή η ολοκλήρωση του τερματικού στο Βασιλικό
08:48
Τρία οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς από φωτιά στη Γεροσκήπου
08:38
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
06:48
ΗΠΑ: Νεκρός ο Μαρουάν Ίσα - Το «Νο3» του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς
06:38
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πυραύλους και drones των Χούθι
06:15
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
06:02
Το Ισραήλ προχώρησε σε νέα αεροπορικά πλήγματα στη Συρία
05:56
«Αμάλθεια»: Συνάντηση 40 και πλέον κρατών στην Κύπρο ανακοίνωσε ο Κόμπος (ΒΙΝΤΕΟ)
05:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.