Ικανοποίηση για την απόφαση ΠΑΣΙΝ εκφράζει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

Χαιρετίζει την χθεσινή απόφαση του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. με την οποία ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση της δεύτερης και καθοριστικής φάσης του ΓΕΣΥ εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν καθοριστεί.
Πιο συγκεκριμμένα με γραπτή δηλωσή του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει πως η απόφαση αυτή θα οδηγήσει στην πλήρη εφαρμογή της, ιστορικής για τη χώρα μας, μεταρρύθμισης του ΓΕΣΥ, με συναίνεση και δημιουργική διάθεση.
Αισθάνομαι περήφανος, σημειώνει, γιατί με την προεργασία από την πλευρά της Κυβέρνησης και την αποτελεσματική συνεργασία που είχαμε με τις πολιτικές δυνάμεις καθίσταται δυνατόν, μετά από αδράνεια δεκαετιών, να πραγματοποιηθεί η ριζοσπαστική αυτή μεταρρύθμιση της οποίας τα οφέλη, ήδη, έχουν αρχίσει να αισθάνονται οι πολίτες.
Παράλληλα εκφράζει ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί, ενώ επισημαίνει πως  προσβλέπει σε ανάλογη συνεργασία με τις πολιτικές δυνάμεις και για άλλες κρίσιμες μεταρρυθμίσεις που έχουν τροχοδρομήσει, όπως η μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας, η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνης, καθώς και η δημιουργία Υφυπουργείου Καινοτομίας και Ψηφιακής Μεταρρύθμισης.

Πηγή Ανακοίνωση

Σύνταξη Δέσποινα Κουρρή

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 23:28

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
13:05
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις αναμένει ο Υπουργός Οικονομικών (Βίντεο)
12:38
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
11:17
Πρόεδρος: Ενδεχόμενη πρόοδος στο Κυπριακό θα έχει θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά (Βίντεο)
11:14
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Την ερχόμενη εβδομάδα οι εγκρίσεις για το ''Φωτοβολταϊκά για όλους''
08:43
Λετυμπιώτης: Επιτεύχθηκε ο στόχος διασύνδεσης ευρωτουρκικών με Κυπριακό
08:10
Έκκληση OHE χρηματοδότησης $2,8 δισεκατομμυρίων για τη Γάζα
05:57
Πλήρως προσηλωμένο στη συνολική διευθέτηση του Κυπριακού παραμένει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
05:49
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.