Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός τουριστών από την Κύπρο στις χώρες τους

Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός τουριστών από την Κύπρο προς τις χώρες τους μετά την κατάρρευση της Thomas Cook.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports αναφέρεται ότι «χθες Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Πάφου τρεις πτήσεις επαναπατρισμού επιβατών της Thomas Cook UK προς Μάντσεστερ, Λονδίνο (Gatwick) και East Midlands. Οι πτήσεις πραγματοποιήθηκαν από τις αερογραμμές Ryanair, EasyJet και Titan Airways».
 
Προστίθεται ότι «άλλες έξι πτήσεις της Thomas Cook Scandinavia, που είχαν ακυρωθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου επαναπρογραμματίσθηκαν και πραγματοποιήθηκαν από χθες βράδυ μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα προς Γκέτεμποργκ, Ελσίνκι, Κοπεγχάγη, Billund, Στοκχόλμη και Μάλμε. Οι πέντε πτήσεις πραγματοποιήθηκαν από την Thomas Cook Scandinavia, ενώ μία πραγματοποιήθηκε από την Finnair».
 
Για σήμερα Τετάρτη «έχουν προγραμματιστεί επτά πτήσεις επαναπατρισμού των επιβατών της Thomas Cook UK από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς Νιούκαστλ, Gatwick, Μάντσεστερ, Γλασκόβη, Μπέρμιγχαμ, Μπέλφαστ, Μπρίστολ και μία από το αεροδρόμιο της Πάφου προς Μάντσεστερ».

Σημειώνεται ότι για αύριο Πέμπτη δεν υπήρχαν προγραμματισμένες πτήσεις του ομίλου Thomas Cook από/προς τα κυπριακά αεροδρόμια.
 
Το κοινό μπορεί να βρίσκει όλη την τελευταία πληροφόρηση για τον προγραμματισμό των πτήσεων επαναπατρισμού των επιβατών της Thomas Cook UK στην ιστοσελίδα της Hermes Airports www.hermesairports.com και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Hermes, στο @cyprusaeropolis.

Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΒΑ)

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 01:09

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο επικίνδυνος κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Κυβ.Εκπρόσωπος: Δεν δόθηκε άδεια για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
16:58
Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο
16:52
Κυρώσεις ΕΕ κατά εποίκων για βία κατά Παλαιστινίων
16:37
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
16:20
Ανανέωση Σύμβασης για υπαλλήλους της Ελληνικής
16:16
Κυβερνοεπίθεση στο αρχείο του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσαν οι Anonymous
16:11
Συναγερμός στο Παρίσι καθώς άνδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο
15:43
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.