Λεμεσό:Χειροπέδες σε 20χρονο για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών

Στη σύλληψη 20χρονου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά από καταδίωξη του οχήματος του, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό και μέλους της Δύναμης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.20 χθες το πρωί, λήφθηκε πληροφορία ότι εντοπίστηκε κλοπιμαίο όχημα σε περιοχή της επαρχίας Λάρνακας, ενώ με την άφιξη μελών της Αστυνομίας στην περιοχή, ένα πρόσωπο θεάθηκε να επιβιβάζεται στο όχημα και να εγκαταλείπει τη σκηνή.

Μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το αυτοκίνητο το οποίο συνέχισε την πορεία του προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, ενώ σε κάποια στιγμή εξήλθε από την έξοδο Ξυλοτύμπου για να επιστρέψει στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα.

Στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα συγκρούστηκε με περιπολικό και αφού ακινητοποιήθηκε στην έξοδο προς αυτοκινητόδρομο, ο οδηγός του τράπηκε σε φυγή πεζός.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε και περιορίστηκε από μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής, από μέλη της Αστυνομίας Βάσεων Δεκέλειας, αφού βρισκόταν σε περιοχή των Βάσεων.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ένα μέλος της Αστυνομίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αυχεναλγία, κάκωση δεξιάς πλευράς και ώμου και αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών, απολύθηκε.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν για τον ύποπτο, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 20χρονο, που καταζητείτο για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 14 Μαΐου – 16 Ιουλίου, 2019 στη Λεμεσό.

Ο 20χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων που εκκρεμούσαν εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:31

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
H Tεχεράνη υποστηρίζει ότι δεν υπέστη πυραυλική επίθεση από το Ισραήλ
08:13
Αμερικανικά ΜΜΕ για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν
07:59
Πολύ μεγάλη αύξηση στη διεθνή τιμή του πετρελαίου μετα από τις πληροφορίες για εκρήξεις στο Ιράν
07:41
Ιράν: Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην επαρχία Ισφαχάν είναι απόλυτα ασφαλείς
07:36
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
06:13
Αμερικανικό βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την ένταξη της Παλαιστίνης ως κράτους πλήρους μέλους στον ΟΗΕ
06:05
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Έλαβε χώρα η αντεπίθεση του Ισραήλ -Έπληξε ιρανική στρατιωτική βάση
05:45
18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.