Υπό κράτηση 43χρονη για υπόθεση κλοπής τσάντας με 10 χιλ. ευρώ

Στην σύλληψη 43χρονης προχώρησε  το ΤΑΕ Πάφου για υπόθεση κλοπής τσάντας που περιείχε το χρηματικό ποσό των 10 χιλ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ταξιδιωτικός πράκτορας από την Αίγυπτο που συνοδεύει στην Κύπρο ομάδα συμπατριωτών του κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κλάπηκε στο αεροδρόμιο Πάφου όπου είχε μεταβεί, τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ.

Η ομάδα των 30 Αιγυπτίων μαζί με τον  παραπονούμενο μετά την άφιξη τους στον Αερολιμένα Πάφου κατέλυσαν σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Λεμεσό.  Μετά από περαιτέρω εξετάσεις για την κλοπή ηγέρθησαν υποψίες εναντίον 43χρονης από την Αίγυπτο που βρισκόταν στο γκρούπ. 

Μετά την σύλληψη της η 43χρονη μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου ωστόσο ανακρινόμενη αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Σε έλεγχο που της έγινε εντοπίστηκε μικρότερο ποσό ύψους 3 χιλ. περίπου ευρώ εκ των οποίων οι 2 χιλ. είχαν δηλωθεί από την αυτήν και τον άντρα της στο Τελωνείο.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου. 

Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΘΚΕ)  

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 03:09

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αυτή την ώρα στο ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.