Οι δύο προηγούμενες καταδύσεις δεν εντόπισαν οτιδήποτε.
Εντός της λίμνης βρίσκεται και η ρομποτική κάμερα, η οποία ελέγχει περιοχή, η οποία χωροθετήθηκε με σχοινί το πρωί.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Εντός της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό, για τρίτη φορά σήμερα, εισήλθε γύρω στις 15:00 δύτης με σκάφανδρο, ο οποίος ελέγχει τα σημεία, τα οποία σηματοδοτήθηκαν το πρωί, σε μια προσπάθεια να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.
Οι δύο προηγούμενες καταδύσεις δεν εντόπισαν οτιδήποτε.
Εντός της λίμνης βρίσκεται και η ρομποτική κάμερα, η οποία ελέγχει περιοχή, η οποία χωροθετήθηκε με σχοινί το πρωί.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση εννέα ύποπτων επικίνδυνων περιοχών σε κάθε πλευρά του νησιού, η οποία αντιστοιχεί σε μια συνολική περιοχή 210.882 τ.μ.
Προειδοποίηση προς το Υπουργείο Μεταφορών για ακινητοποίηση των λεωφορείων της, έδωσε η εταιρεία «Ζήνων» Λάρνακας, σε περίπτωση που δεν πληρωθεί χρωστούμενα 250,000 ευρώ από το κράτος.
To Mόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στην Πάφο, αθώωσε και απάλλαξε τον 28χρονο Μάριο Παναγιώτου από τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και πρόκλησης θανάτου εξ´αμελείας της 46χρονης Πετράνα Μίλχοβα Νικόλοβα από τη Βουλγαρία.
Νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς- Λευκωσίας, κοντά στην αερογέφυρα της Ανθούπολης.
Επίθεση με μαχαίρι από δύο αγνώστους δέχθηκε τα ξημερώματα 38χρονος,ενώ βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας.
Ετοιμότητα για αξιολόγηση του συστήματος των εξετάσεων και αλλαγές αν χρειαστεί, εκφράζει ο νέος υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου.
Παρά τη δέσμευση του υπουργείου Υγείας και του ΟΚΥΠΥ για παραχώρηση κινήτρων στους ειδικούς γιατρούς, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η διαβούλευση επί τούτου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παγκύπρια Συντεχνία Εκτάκτων και Συμβασιούχων Ιατρών (ΠΑΣΕΣΙ), σημειώνοντας ότι τα κίνητρα «θα συγκρατούσαν τη φυγή των γιατρών, εάν δίνονταν έγκαιρα και εάν οι απόψεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων λαμβάνονταν υπόψη».
Πρεμιέρα αύριο για τις εξετάσεις τετραμήνων στα σχολεία. Περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες μαθητές που φοιτούν στην πρώτη τάξη Λυκείου και στις Τεχνικές Σχολές θα παρακαθίσουν σε εξέταση για το μάθημα των Νέων Ελληνικών.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας του ΡΙΚ διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία και χωρίς γραπτή άδεια του ΡΙΚ.
Copyright © 2014
Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου