Προσοχή : Πρόσωπα ξεγελούν ηλικιωμένους με σκοπό την κλοπή χρημάτων

H Αστυνομία, με αφορμή πρόσφατο κρούσμα κλοπής χρημάτων με θύμα 81χρονη στη Λεμεσό, καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε από ηλικιωμένη, χθες το απόγευμα, ενώ αυτή βρισκόταν στην οικία της στη Λεμεσό, την επισκέφθηκαν δύο άγνωστες γυναίκες, οι οποίες τις παρουσιάστηκαν ως μέλη Ιδρύματος που ασχολείται με τον έλεγχο πλαστών χαρτονομισμάτων.

Ακολούθως, της ζήτησαν και τους παρέδωσε αριθμό χαρτονομισμάτων, τα οποία όπως της ανέφεραν θα τα έπαιρναν μαζί τους για έλεγχο και θα της τα επέστρεφαν αργότερα, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, οι δύο γυναίκες είναι μέτριας σωματικής διάπλασης και η μια είχε ξανθά μαλλιά, ενώ η δεύτερη σκούρα.

Με αφορμή και το πιο πάνω περιστατικό, η Αστυνομία καλεί το κοινό και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση που τους προσεγγίσει κάποιο από τα εν λόγω πρόσωπα, να μην τα εμπιστευτεί και να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία στον αριθμό 1460 (Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Πηγή: Αστυνομία

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 04:13

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.