Ματσάκης: Λάθος να ταφεί η 78χρονη θύμα φόνου πριν καθοριστεί το αίτιο θανάτου

Ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης δήλωσε ότι θεωρεί λάθος να ταφεί η 78χρονη δασκάλα βρέθηκε νεκρή φιμωμένη και δεμένη στο σπίτι της πριν καθοριστεί το αίτιο θανάτου.

Μιλώντας στην εκπομπή Από μέρα σε μέρα ο κύριο Ματσάκης είπε πως ενημερώθηκε πως θα κηδευτεί η γυναίκα και είπε πως αυτό δεν θα έπρεπε να γίνει πριν βγουν τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων.
Αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεση του φόνου της 78χρονης στην Αγλαντζιά, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είπε «μεγαλώνει ο κύκλος των εξετάσεων, έχοντας υπόψη ότι αναμένονται τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων».
Υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα από ότι φαίνεται με βάση τις εξετάσεις που έχουν γίνει, ανέφερε, υπενθυμίζοντας πως με βάση την καταγγελία που έχει γίνει από τους οικείους της 80χρονης έχει κλαπεί ποσό 500 περίπου ευρώ και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής αξίας 600 περίπου ευρώ.
«Με βάση την εξέταση στη σκηνή, την παραλαβή των τεκμηρίων προχωρούν οι έρευνες, μεταξύ άλλων και στην ευρύτερη περιοχή, με βάση αυτά τα δεδομένα, αναμένοντας τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων», επεσήμανε.
Είπε πως εν αναμονή των αποτελεσμάτων προχωρεί η διερεύνηση σε σχέση με το γεγονός ότι είχε διαπιστωθεί ακαταστασία στο σπίτι και η κλοπή των προαναφερθέντων.

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 11:10

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.