Στήριξη στον Πρόεδρο του ΠΙΣ από τους ιδιώτες γιατρούς

Τη στήριξή της στον Πρόεδρο του ΠΙΣ Πέτρο Αγαθαγγέλου εκφράζει η Ένωση Ιδιωτών Iατρών Κύπρου (ΕΝΙΚ), σχολιάζοντας δηλώσεις νωρίτερα σήμερα του Υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη σε ραδιοφωνική του παρέμβαση.

Στην παρέμβασή του ο Υπουργός Υγείας είχε αναφερθεί στον Πρόεδρο του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να υπονομεύσει την προσπάθεια ψήφισης των νομοσχεδίων για το ΓεΣΥ.

Η ένωση υποστηρίζει ότι «είναι γνωστά τα αισθήματα εμπάθειας και έλλειψης σεβασμού έναντι των ιατρών από μεριάς του Υπουργού της Υγείας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεπεράσει τα όρια με τη συμπεριφορά του, όπως το έκανε και σήμερα με απαράδεκτο και χυδαίο τρόπο σε ραδιοφωνική του παρέμβαση».

«Το ήθος και η αξιοπρέπεια του πρόεδρου του ΠΙΣ Πέτρου Αγαθαγγέλου είναι αδιαμφισβήτητα και όλοι οι γιατροί ανεξαιρέτως τον εμπιστεύονται γιατί δεν υποκύπτει σε απειλές και εκβιασμούς και δεν χαρίζεται σε κανένα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΝΙΚ.

«Ο Πρόεδρος του ΠΙΣ είναι υπεράνω κομμάτων και χαίρει εκτίμησης από όλους τους πολιτικούς χώρους ανεξαιρέτως, γιατί υπηρετεί αρχές και αξίες  με συνέπεια  χωρίς σκοπιμότητες, με προσωπικό κόστος και γι αυτό κατάφερε να ενώσει όλο τον ιατρικό κόσμο της Κύπρου, όπως φυσικά το κατάφερε πολύ καλά και ο Υπουργός της Υγείας, γεγονός που προκύπτει από τη χθεσινή κοινή επιστολή ολόκληρης της ιατρικής κοινότητας που καταφέρεται εναντίον του», προστίθεται.

«Η συμπεριφορά του κυρίου Παμπορίδη είναι ακόμη μια φορά προσβλητική και προκλητική και έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ανοχής και επιτέλους ας γίνει αντιληπτό ότι τα προβλήματα που δημιουργεί είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ίσως κατάφερε να επιλύσει», αναφέρεται.

Πηγή:ΡΙΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 13:11

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
15:30
Εντός Ιουλίου η αναδόμηση πρώτων πολυκατοικιών στο πλαίσιο «κτίΖΩ» (Βίντεο)
14:34
Τη βιωσιμότητα του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων επιβεβαιώνει Αναλογιστική Μελέτη (Βίντεο)
14:12
Επαναρχίζουν τον Μάιο τα δρομολόγια Κύπρου - Ελλάδας
13:48
Τίτλοι Ειδήσεων: -13:00- Tρίτη 16 Απριλίου 2024
13:01
Περιπολίες σκαφών της Κύπρου ανοικτά του Λιβάνου (Βίντεο)
12:46
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ σε εγγεγραμμένες εταιρείες στην Κύπρο
12:05
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 16/4/24
11:35
Το Ιράν θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια ενάντια στα συμφέροντά του
11:20
Σήμερα η τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
10:50
Σύλληψη 42χρονου δεσμοφύλακα για υπόθεση ναρκωτικών στις φυλακές
10:44
Κλείνει στις 2 Μαΐου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους νεοσύλλεκτους
09:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.