Πάφος: Οι χειμερινοί κολυμβητές γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά

Με ένα ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν και φέτος στην Πάφο οι χειμερινοί κολυμβητές του σωματείου "Βρυσούθκια Κέλπετρη", τον ερχομό του νέου χρόνου. Την Πρωτοχρονιά οι κολυμβητές, στα αγαπημένα τους Δημοτικά Μπάνια, κατάφεραν να βάλουν Άγιους Βασίληδες  μέσα στο βυθό της θάλασσας και ...αναδύθηκαν ξαφνικά στη στεριά, με «επικεφαλής» έναν γαλάζιο Άγιο Βασίλη, ο οποίος συμβόλιζε το χρώμα της θάλασσας, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα μοναδικό σκηνικό.

 Ο γαλάζιος Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά των κολυμβητών και ευχήθηκε σε όλους κάθε καλό. 
«Στο σωματείο μας,  μας αρέσει να πρωτοτυπούμε και μέσα σε αυτά τα πλαίσια, αποφασίσαμε φέτος να εμφανίσουμε Άγιους Βασίληδες να αναδύονται από τον βυθό της θάλασσας» ανέφερε ο πρόεδρος των χειμερινών κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.
«Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αφού τα καταφέραμε και πετύχαμε να κλέψουμε και πάλι τις εντυπώσεις» πρόσθεσε. 
Ο κ. Ιεροκηπιώτης ευχαρίστησε θερμά τους φίλους κολυμβητές και όχι μόνο, οι οποίοι αγκάλιασαν με ξεχωριστή θέρμη άλλη μια εκδήλωση του Σωματείου και τους  διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο να τους προσφέρουν παρόμοιες εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον.
Στην όμορφη γιορταστική εκδήλωση, προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα στη σχάρα, κάστανα, άφθονο ποτό και  μουσική  με τη διασκέδαση που μόνο οι χειμερινοί κολυμβητές ξέρουν να δημιουργούν.  
Τη βασιλόπιτα έκοψε ο δημοτικός σύμβουλος και χειμερινός κολυμβητής Νίκος Σιμιλλίδης, ο οποίος  ευχαρίστησε τους κολυμβητές της Πάφου, για την προσφορά τους στα κοινά.
Εξέφρασε δε την ικανοποίηση του που οι χειμερινοί κολυμβητές αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. 
Ο πρόεδρος του σωματείου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης στον απολογισμό του, αναφέρθηκε στις πολλές εκδηλώσεις που έγιναν μέχρι σήμερα, αλλά και σε αυτές που θα ακολουθήσουν. 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 13:27

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Η Άγκυρα δεν αποδέχεται τη διασύνδεση του Κυπριακού με τις ευρωτουρκικές σχέσεις
16:14
Η Ελλάδα χαιρέτισε τα συμπεράσματα της ΕΕ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις
14:58
Η Τεχνητή Νοημοσύνη σε Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης
14:53
Νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
13:33
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
13:05
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις αναμένει ο Υπουργός Οικονομικών (Βίντεο)
12:38
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
11:17
Πρόεδρος: Ενδεχόμενη πρόοδος στο Κυπριακό θα έχει θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά (Βίντεο)
11:14
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.