Τσίρειο: 2 τραυματίες και ζημιές ο απολογισμός των επεισοδίων

Με σοβαρά επεισόδια, τραυματισμούς και ζημιές στιγματίστηκε το ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο για την 15η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Cyta.

Ο αγώνας διακόπηκε δύο φορές, εξαιτίας ρίψης φωτοβολίδων και εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.
Αρχικά, το παιγνίδι διεκόπη λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όταν οπαδοί έριξαν φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 14χρονου, εργαζόμενου στο γήπεδο. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ακολούθως πήρε εξιτήριο.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε στο Τρίτο, ότι επεισόδια σημειώθηκαν και εκτός του σταδίου, ωστόσο, όπως είπε, η δυναμική παρέμβαση της Αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα.
Ανδρας 54 ετών, τραυματίστηκε στο πόδι, στην προσπάθεια του να αποφύγει επεισόδια, κατά την αποχώρηση του από το Τσίρειο στάδιο. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και όπως διαπιστώθηκε υπέστη κάταγμα στον αριστερό αστράγαλο.
Νεαρός 17 ετών από τη Λευκωσία συνελήφθη για τα αδικήματα της οχλαγωγίας και της μαχαιροφορίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό και άλλων ατόμων τα οποία εμπλέκονται στα επεισόδια.
 Σύμφωνα με τον Ανδρέα Αγγελίδη, προκλήθηκαν ζημιές τουλάχιστον σε έξι οχήματα, τρία από τα οποία ανήκουν στην Αστυνομία.

Σύνταξη: Εύη Μουρούζη, Χρίστος Πάσιος, Εύα Αργυρού

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 13:48

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
13:21
ΗΠΑ: Το Κογκρέσο ενέκρινε νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία
13:16
Ευρωεκλογές: Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες (Βίντεο)
13:00
Αννίτα: Ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη
12:55
Πυρκαγιά το πρωί στο δάσος της Παρεκκλησιάς
12:32
Η Άγκυρα αρνήθηκε να παραστεί στην εκδήλωση για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
12:29
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
12:27
ΔΗΠΑ: Η Ευρώπη είναι το οξυγόνο για την Κύπρο
12:17
Συστάσεις προστασίας εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας εξαιτίας της σκόνης
12:15
Στη Νομική Υπηρεσία για τη σύμβαση το Υπουργείο Μεταφορών
12:14
Τη στήριξη των πολιτών ζήτησε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ
11:53
Χρίστου: Στις Ευρωεκλογές το ΕΛΑΜ έχει ραντεβού με την ιστορία και το μέλλον
11:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.