Ικανοποίηση ΠτΔ για ανέγερση νοσοκομείου Λάρνακας

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έχουν ξεπεραστεί προβλήματα σε ό,τι αφορά το θέμα ανέγερσης της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Λάρνακας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της επίσκεψης του στο εργοτάξιο ανέγερσης της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Λάρνακας, ο Πρόεδρος είπε ότι «εκφράζω την ικανοποίηση μου διότι έχουν ξεπεραστεί προβλήματα και φαίνεται ότι ακολουθούν πια συγκεκριμένους προγραμματισμούς, από ό,τι έχω ενημερωθεί, έτσι ώστε το πρώτο τρίμηνο του 2018 να έχουμε ένα πρόσθετο σύγχρονο νοσοκομείο για την επαρχία Λάρνακας που θα ικανοποιεί πολλαπλές ανάγκες διαφόρων ειδικοτήτων, αλλά και ένα άριστο ιατρικό κέντρο για τους πολίτες της Λάρνακας».
Εξάλλου, κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα εφημερίδας για το θέμα της μικρής Μαρί, ο Πρόεδρος είπε ότι «δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Όσα περισσότερα λέγονται τόσο δυσχεραίνουμε την προσπάθεια των γονιών να βρουν το παιδί τους. Κάποια στιγμή πρέπει, πέρα από τη δημοσιότητα που θέλουμε να δώσουμε, να είμαστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί».

Πηγή: Ριάνα Μαγίδου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 16:57

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.