Αρνήθηκε την επίθεση σε οδηγό ταξί, ο 25χρονος που ενεπλάκη στο τριπλό θανατηφόρο της Λεμεσού

Δεν παραδέχθηκε ενοχή στις τρεις κατηγορίες για επίθεση, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και εξύβριση, ο 25χρονος που ενεπλάκη στο τριπλό θανατηφόρο της 27ης Μαΐου, στα Κάτω Πολεμίδια, και ο οποίος δικάζεται για την υπόθεση ξυλοδαρμού οδηγού ταξί, που είχε προηγηθεί.


Ο 25χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο όρισε την ακρόαση της υπόθεσης για τις 3 Ιουλίου, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σε σχέση με το περιστατικό που σημειώθηκε λίγο πριν το τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο των Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρη Σάββα επίσης 32 ετών και Παναγιώτη Στεφάνου, 26 χρόνων.

Η υπεράσπιση ζήτησε όπως ο 25χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αίτημα το οποίο απέρριψε το δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος οδηγός ταξί είχε καταγγείλει πως ο νεαρός ανέκοψε την πορεία του αυτοκινήτου του και τον γρονθοκόπησε, επειδή προηγουμένως είχε κορνάρει προσπερνώντας τον, καθώς κινείτο με πολύ χαμηλή ταχύτητα.

Ακολούθως, ο 25χρονος μετέβη στην οικία του και αφού στάθμευσε το όχημα του, άρχισε να διακινείται στην περιοχή Πολεμιδιών με διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο ενεπλάκη στο τριπλό θανατηφόρο, για το οποίο η αστυνομία δεν έχει, μέχρι στιγμής, εξασφαλίσει οποιανδήποτε μαρτυρία που να αναφέρει πως ο νεαρός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη των φώτων τροχαίας.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι έτοιμα τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο ο 25χρονος βρισκόταν ή όχι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 17:44

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Δεν υπάρχουν ενδείξεις για το ποιος διενήργησε επίθεση εναντίον παραστρατιωτικών δυνάμεων του Ιράκ
05:33
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.