«35χρονη οδηγός-δημόσιος κίνδυνος» στη Λεμεσό

Μια 35χρονη οδηγός συνελήφθη την Κυριακή στο πλημμυρισμένο από κόσμο κέντρο της Λεμεσού να οδηγεί έχοντας καταναλώσει εξαπλάσια από την επιτρεπόμενη ποσότητα αλκοόλης, αφού πρώτα προσέκρουσε σε τρία σταθμευμένα οχήματα.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία χαρακτηρίζει την οδηγό «δημόσιο κίνδυνο και απειλή», για να προσθέσει ότι «ευτυχώς, δεν θρηνήσαμε θύματα».Όπως αναφέρεται, χθες γύρω στις 4.00 το απόγευμα, ενώ η 35χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, προκαλώντας του ζημιές.«Η πρόσκρουση της στο όχημα, δεν την σταμάτησε. Προχώρησε μέχρι την διασταύρωση με την οδό Αριστείδου, όπου προσέκρουσε διαδοχικά σε άλλα δύο σταθμευμένα οχήματα και ακινητοποιήθηκε» προστίθεται.Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, που έφτασαν στη σκηνή, υπέβαλαν την 35χρονη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με την ένδειξη να είναι πολύ πιο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Μεταφέρθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με μικρότερη ένδειξη τα 130μg%, αντί 22μg%.Η 35χρονη συνελήφθη αμέσως για αυτόφωρο και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των εξετάσεων.Εξάλλου, «κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια» χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία και η περίπτωση 25χρονου οδηγού, στην Πάφο. Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ενώ μέλη της Τροχαίας Πάφου, διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, εντόπισαν το όχημα του 25χρονου, να τρέχει με ταχύτητα 107 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο δρόμο, είναι μόλις 50 χιλιόμετρα.Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Μεταφέρθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Πάφου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:59

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.