Προσλήψεις γιατρών στα νοσοκομεία Πάφου και Πόλης Χρυσοχούς

Στην άμεση πρόσληψη ενός Ειδικού Παθολόγου, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, και θα εκτελεί καθήκοντα που θα του ανατεθούν στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, ενός Ειδικού Καρδιολόγου, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και θα εκτελεί καθήκοντα Ειδικού Καρδιολόγου, και ενός Ειδικού Ενδοκρινολόγου, ο οποίος θα μπορεί να καλύπτει μερικώς τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ανακοίνωσε πως προχωρεί το Υπουργείο Υγείας, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των δύο νοσοκομείων.

Περαιτέρω προχωρεί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με ενίσχυση άμεσα του ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου με έναν γιατρό σε πρώτο στάδιο, ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ειδικά κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο.
Ακόμα θέτει την επιτήρηση του Θαλάμου Εσωτερικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς υπό την επιστημονική διεύθυνση και εποπτεία της επικεφαλής της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, η οποία και θα έχει το γενικό πρόσταγμα για την εύρυθμη λειτουργία του Θαλάμου Εσωτερικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς.
Επίσης, προχωρεί άμεσα με την αγορά υπηρεσιών οδηγών ασθενοφόρων, ούτως ώστε να συμπληρωθούν πλήρως όλες οι βάρδιες, με σκοπό την μεγιστοποίηση της χρήσης των τεσσάρων ασθενοφόρων που υποστηρίζουν το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς καθώς και με την αγορά υπηρεσιών χημείου, το οποίο θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς κατά τις ώρες που το Χημικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου δεν δύναται να λειτουργεί, ούτως ώστε να καλύπτονται και να υποστηρίζονται πλήρως, τόσο το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών(ΤΑΕΠ) όσο και ο Θάλαμος Εσωτερικής Νοσηλείας, σε ανάγκες βιοχημικών και αιματολογικών εξετάσεων, καθ’ όλο το 24ωρο.
Προχωρεί εξάλλου άμεσα με την αγορά υπηρεσιών, στην κάλυψη ακτινολογικής υποστήριξης του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς κατά τις ώρες που το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου δεν δύναται να λειτουργεί, ούτως ώστε να καλύπτονται και να υποστηρίζονται πλήρως, τόσο το ΤΑΕΠ, όσο και ο Θάλαμος Εσωτερικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς, καθ’ όλο το 24ωρο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας οι αποφάσεις αυτές, οι οποίες υλοποιούνται άμεσα, δεν αποτελούν οριστικές λύσεις για τα νοσοκομεία Πάφου και Πόλης Χρυσοχούς, αλλά πρώτα αναγκαία βήματα αντιμετώπισης των προβλημάτων που κρίνονται ως ιδιαίτερα στην παρούσα φάση.
Το Υπουργείο Υγείας καταλήγει αναφέροντας ότι συνεχίζει τη μελέτη όλων των ειδικότερων ζητημάτων, τα οποία άπτονται της λειτουργίας των δύο νοσηλευτηρίων, ώστε να προβεί στην επαναξιολόγηση της όλης κατάστασης, προκειμένου να προχωρήσει με κινήσεις οι οποίες θα αντιμετωπίζουν μεσομακροπρόθεσμα όλα τα λειτουργικά προβλήματα των δύο νοσοκομείων.

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 00:34

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών για τη πράσινης φορολογίας, έστειλε το ΑΚΕΛ
12:18
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
11:47
Ατύχημα η έκρηξη που σημειώθηκε σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων, στο Ιράκ
11:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
11:17
Ανάρτηση του φωτογραφικού υλικού «Διά χειρός Αττίλα» της Κάτιας Χριστοδούλου στον Ψηφιακό Ηρόδοτο
11:13
Περισσότερες από 10 νομοθεσίες αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας
10:32
Βαφεάδης: Τη Δευτέρα η επικοινωνία με την ανάδοχο εταιρεία για την ανάπτυξη στη Λάρνακα
10:01
Το υπουργείο Υγείας έθεσε θέμα στον ΟΑΥ και τον ΟΚΥΠΥ πριν από την καταστροφή φαρμάκων
09:36
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.