Απίστευτες αποκαλύψεις για τον "Ναό της Αφροδίτης"

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση με τον "Ναό της Αφροδίτης", το πορνείο πολυτελείας στην Παλώδια. Σύμφωνα με επιστολή του δικηγόρου Μάριου Γεωργίου προς τον γενικό εισαγγελέα, ενώ αρχικά συνελήφθησαν 24 άτομα, η αστυνομία κατηγόρησε μόνο τον πελάτη του, που είναι Ρομά από τη Μολδαβία και εργαζόταν εκεί ως οδηγός με μισθό 800 ευρώ.

Ο κ. Γεωργίου ανέφερε επίσης ότι στον χώρο σύχναζαν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και προειδοποιεί ότι, αν δεν ανασταλεί η ποινική διώξη σε βάρος του πελάτη του και διεξαχθεί δίκη, θα αποκαλύψει ονόματα.

{mp4}georgiou{/mp4}

Μάλιστα, όπως είπε ο δικηγόρος Γεωργίου στην εκπομπή του ΡΙΚ "Από Μέρα σε Μέρα", ενώ είχαν συλληφθεί 17 κοπέλες οι οποίες εργάζονταν στον συγκεκριμένο χώρο, απελάθηκαν όλες εκτός απο μια, η οποία εργοδοτήθηκε εκεί το βράδυ που έγινε και η αστυνομική επιχείρηση.
Ο βοηθός γενικός εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανασταλεί η δίωξη του κατηγορουμένου στην υπόθεση με το πορνείο πολυτελείας στην Παλώδια. Σχολιάζοντας το περιεχόμενο της επιστολής του κ. Γεωργίου, ο κ. Ερωτοκρίτου ανέφερε ότι έχει απορριφθεί το αίτημα για αναστολή της δίωξης και η δίκη θα διεξαχθεί στο Κακουργιοδικείο.
Είπε, επίσης, ότι η Νομική Υπηρεσία θα ζητήσει να δοθούν γραπτώς εξηγήσεις από την Αστυνομία για το πώς κατέληξε στην απόφαση να κατηγορηθεί μόνο ένα άτομο και με ποια κριτήρια έφυγαν από την Κύπρο οι 17 κοπέλες που εργάζονταν στον συγκεκριμένο χώρο.

Στο μεταξύ η Νομική Υπηρεσία με ανακοίνωση του Δικηγόρου της Δημοκρατίας Ανδρέα Αριστείδη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση του αποκαλούμενου "Ναού της Αφροδίτης", ξεκαθαρίζει ότι δεν δικαιολογείται αναστολή της υπόθεσης, απορρίπτοντας τις θέσεις του δικηγόρου του κατηγορούμενου όπως αυτές καταγράφηκαν σε επιστολή που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. Ο κ. Αριστείδης επισημαίνει ότι και οι 17 αλλοδαπές γυναίκες ανακρίθηκαν, ωστόσο μόνο δύο εξ αυτών κατέθεσαν ότι προσελήφθησαν από τον κατηγορούμενο για να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με πελάτες και ως εκ τούτου αναγνωρίστηκαν ως θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εμπορίας. Αρα, προσθέτει, μόνο αυτές μπορούν να καταθέσουν στη δίκη. Αναφορικά με τα πρόσωπα που διαχειρίζονταν τον οίκο ανοχής, σημειώνει ότι δεν υπάρχει στην δικογραφία άλλη μαρτυρία που να εμπλέκει τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση, ενώ σε ερωτήσεις που έγιναν στον κατηγορούμενο για ανάμιξη συγκεκριμένων ατόμων, επέμενε ότι δεν είχαν οποιαδήποτε σχέση με την διαχείριση του χώρου.

 

Πηγή:Τρίτο, ΑΜΣΜ, Νομική Υπηρεσία

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Συνελήφθη επιχειρηματίας για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
15:00
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.