Ενεργεί για την πάταξη παρανομιών αναφέρει ο Δήμαρχος Πάφου για τ/κ περιουσίες

Το μόνο που κάνει είναι να εφαρμόζει το νόμο και στο πλαίσιο της νομιμότητας να ενεργεί για την ισονομία των πολιτών, την πάταξη των παρανομιών και τον ευπρεπισμό της πόλης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, σε απάντηση σε ανακοινώσεις του ΑΚΕΛ Πάφου.

Ο κ. Φαίδωνος αναφέρει ένας από «τους τομείς στους οποίους είχε μεγαλουργήσει η κομματοκρατία, το ρουσφέτι και η διαπλοκή στην πόλη μας ήταν και η διαχείριση των τ/κ περιουσιών» και προβάλλει την άποψη ότι «είμαστε περήφανοι και όλοι μιλούν για το πανέμορφο κέντρο της πόλης, απαλλαγμένο από παραπήγματα, παράγκες και κάθε είδους παράνομες κατασκευές, αυτό οφείλεται στην αποφασιστικότητα που επέδειξαν, επωμιζόμενοι τεράστιο κόστος και πολλές αντιδράσεις». Παραθέτει αναλυτικά, επίσης, τις περιπτώσεις όσων αντιδρούν στη δημιουργία πρόσθετου χώρου στάθμευσης, λέγοντας ότι από «τους 11  επηρεαζόμενους περιοίκους, οι οκτώ έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να γίνει το έργο αλλά και για να υποστούν αμελητέες επεμβάσεις στις περιουσίες που κατέχουν και οι οποίες κυμαίνονται από 6 μέχρι 70 τ.μ., περίπου».


Το ΑΚΕΛ Πάφου και ο βουλευτής του κόμματος στην Πάφο Ανδρέας Φακοντής διατύπωσαν την θέση ότι ο Δήμαρχος Πάφου έχει στην ουσία υποκαταστήσει την υπηρεσία διαχείρισης τ/κ περιουσιών, προβαίνοντας σε εξώσεις προσφύγων και κατεδαφίσεις ακινήτων χωρίς άδειες και χωρίς αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρει πως κάποιοι τον κατηγορούν για δήθεν επεμβάσεις εντός περιουσιών που διατηρούν πρόσφυγες, προσθέτοντας πως «φαίνεται πως δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι στην Πάφο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές της αυθαιρεσίας, της παρανομίας, του βολέματος και των κομματικών εξυπηρετήσεων εις βάρος της πόλης και των κατοίκων της» και αναφέρεται σε μάχη που έδωσε ο ίδιος για άρση παράνομων και παράτυπων περιουσιών σε μη πρόσφυγες ή σε μη δικαιούχους πρόσφυγες. 

«Κάποιοι που σήμερα μιλούν, σφύριζαν αδιάφορα για δεκαετίες ή και συμμετείχαν σε αυτό το φαινόμενο σήψης και διαφθοράς», αναφέρει και προσθέτει ότι ο ίδιος αισθάνεται δικαιωμένος. 

Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ) 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 18:39

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων για τα αυτοκίνητα
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.