Υπό κράτηση δύο άτομα για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 37 ετών και γυναίκας 43 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής απαγορευμένων ουσιών, μεταφοράς επιθετικού οργάνου και αλόγιστων και επικίνδυνων πράξεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις έξι χθες το απόγευμα, ύστερα από πληροφορία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος, έχοντας συνοδηγό 43χρονη.

Κατά την ανακοπή του οχήματος, ο 37χρονος προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας προς τα πίσω το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας και να ακινητοποιηθεί.

Ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ και σε έρευνα που διενεργήθηκε σε τσάντα ώμου που κρατούσε, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, μέσα σε δύο νάιλον συσκευασίες, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 115 γραμμαρίων καθώς και τρία γραμμάρια κοκαΐνης.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν σε έρευνα στην οικία, σε κατάστημα και στο αυτοκίνητο των δύο υπόπτων. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και στο κατάστημα εντοπίστηκαν πέντε μπουκαλάκια των 30ml απαγορευμένης ουσίας κάνναβης και μία συσκευασία με 6 χάπια αναβολικών.

Εναντίον των δύο ατόμων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα, βάση των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Την υπόθεση διερευνά τα Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 20:01

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.