Εργασίες σε διάφορα σημεία στους αυτοκινητοδρόμους θα διεξάγονται σήμερα

Εργασίες σε διάφορα σημεία στους αυτοκινητοδρόμους θα διεξάγονται σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την Αστυνομία, η οποία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.



Παράλληλα, η Αστυνομία προτρέπει όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και συστήνει ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στη σήραγγα του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού - Πάφου, θα συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης της σήραγγας, στην κατεύθυνση προς Πάφο. Οι εργασίες που άρχισαν την περασμένη Δευτέρα και αναμένεται να ολοκληρωθούν την αύριο Παρασκευή, διεξάγονται από τις 8.00 το πρωί και συνεχίζουν μέχρι τις 7.00 το βράδυ κάθε μέρα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η σήραγγα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται, από σημείο πριν από τη σήραγγα, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Ριζοελιάς και στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Κοφίνου, το Τμήμα Δασών, θα συνεχίζει τις εργασίες ποτίσματος των φυτών στις κεντρικές νησίδες των δρόμων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εργασίες, που άρχισαν την περασμένη εβδομάδα, διεξάγονται από τις 9.00 το πρωί, μέχρι τις 3.00 το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη της κεντρικής νησίδας, λωρίδα κυκλοφορίας, για μήκος ενός χιλιομέτρου περίπου, κάθε φορά, από τη μια κατεύθυνση μόνο όπως πιο κάτω και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας:

(α) Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας κλείνει η κατεύθυνση προς Λευκωσία, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι τα όρια της Επαρχίας Λάρνακας.

(β) Στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας – Ριζοελιάς, κλείνει η κατεύθυνση προς αεροδρόμιο Λάρνακας, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, μέχρι το αεροδρόμιο.

(γ) Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου κλείνει η κατεύθυνση προς Κοφίνου, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι και δύο χιλιόμετρα περίπου μετά την έξοδο προς Αγγλεισίδες.

Εξάλλου, η Αστυνομία αναφέρει ότι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στο τμήμα από την Ακτή του Κυβερνήτη, μέχρι και τη Σκαρίνου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, από τις 9.30 το πρωί, έως και τις 2.00 το απόγευμα. Οι εργασίες άρχισαν την περασμένη Δευτέρα και αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε μήκος μέχρι ενός χιλιομέτρου περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 20:17

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.