Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Να σώσουμε τον ελληνικό βυθό

Φανερά ευαισθητοποιημένος για την οικολογική καταστροφή του βυθού της Άνδρου εμφανίστηκε ο πασίγνωστος ηθοποιός σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο επέλεξε την Ελλάδα για τις φετινές του καλοκαιρινές διακοπές. Με την πολυτελή θαλαμηγό του έφτασε στο υπέροχο νησί της Άνδρου για να απολαύσει τον ήλιο και το απέραντο ελληνικό γαλάζιο.
O ιδιαίτερα δημοφιλής Χολιγουντιανός σταρ δεν ανάρτησε κάποιο καλοκαιρινό στιγμιότυπο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γεγονός που δεν μας εκπλήσσει, αφού συνήθως προτιμά οι αναρτήσεις του να σχετίζονται με τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες.
Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του μάλιστα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με την οικολογική καταστροφή στον βυθό της Άνδρου.
Ανάρτησε συγκεκριμένα, ένα βίντεο του Al Jajeera, που απεικονίζει εθελοντές στην προσπάθειά τους να αφαιρέσουν από τον βυθό του νησιού άπειρα πλαστικά σκουπίδια, μικρού και μεγάλου μεγέθους.
Στην λεζάντα γράφει χαρακτηριστικά: «Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Χιλιάδες κομμάτια αλιευτικών διχτυών.
Όλα αυτά ήταν κολλημένα στον πυθμένα της θάλασσας γύρω από το νησί της Άνδρου στην Ελλάδα. Εθελοντές συγκέντρωσαν περίπου 300 κιλά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μικροπλαστικά  που αφήνουν ένα αόρατο αποτύπωμα στο περιβάλλον και σε εμάς. Αυτά μπορούν να καταναλωθούν από τα ψάρια, τα οποία στη συνέχεια ψαρεύουμε για να φάμε».

Πηγή: in.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 01:56

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Υψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση ο τομέας της ενέργειας
05:34
Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και τους Δημάρχους
05:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
05:24
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.