O Jon Bon Jovi προσφέρει δωρεάν γεύματα

Το εστιατόριο Soul Kitchen του Jon Bon Jovi στο Νιου τζέρσι εδώ και αρκετές μέρες παρέχει δωρεάν γεύματα σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους που ταλαιπωρούνται από το shutdown της αμερικανικής κυβέρνησης.

Και όχι μόνο σε αυτούς:ο τραγουδιστής εδώ και καιρό δηλώνει αποφασισμένος να κρατήσει στα πόδια του οποιονδήποτε ταλαιπωρείται από τις συνέπειες της πολιτικής Τράμπ.Με ανάρτηση στο Facebook,το εστιατόριο γνωστοποίησε τις ώρες που θα μπορεί κάποιος να απολαμβάνει δωρεάν γεύμα με την οικογένειά του σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το μεγαλύτερο πάγωμα πληρωμών που έχει σημειωθεί στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και για -πλέον-5 εβδομάδες δοκιμασίας για χιλιάδες αμερικανικές οικογένειες.Ο ίδιος ο ροκ σταρ και η σύζυγός του Dorothea που άνοιξαν το κοινωνικό εστιατόριο SOul Kitchen το 2011,δήλωσαν ότι « από τη μέρα που ιδρύθηκε το εστιατόριο η επιθυμία μας ήταν να βεβαιωθούμε ότι οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει προβλήματα σίτισης θα είχε κάπου να πάει και με αξιοπρέπεια να απολαύσει ένα πιάτο φαγητό»

Η ιδιαιτερότητα του εστιατορίου "The Soul Kitchen" έγκειται στο γεγονός πως ο κατάλογος δεν έχει τιμές και απευθύνεται κυρίως σε άπορα άτομα.

Όσοι επισκεφθούν το συγκεκριμένο εστιατόριο μπορούν να πληρώσουν ό,τι έχουν ευχαρίστηση, ενώ εάν δε διαθέτουν χρήματα βοηθάνε στη λειτουργία του εστιατορίου ή κάνουν κάποιου άλλου είδους κοινωνική εργασία.

Σκοπός του Jon Bon Jovi είναι, σε μια εποχή κρίσης όπως τώρα, να μπορούν φτωχοί άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε καλής ποιότητας φαγητό, και όχι ένα απλό συσσίτιο, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά ή και καθόλου χρήματα.

 

Πηγή:Lifo.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 05:57

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.