"Ο Μάϊκλ Τζάκσον ήθελε να υποδυθεί τον Τζέϊμς Μποντ"

Ο Μάικλ Τζάκσον έκανε πολλά ως διασκεδαστής, αλλά είχε μία επιθυμία, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε - να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ. Στα νέα του απομνημονεύματα με τίτλο "Ποιος είναι ο Μάικλ Oβιτζ;", ο ατζέντης του Χόλιγουντ Michael Ovitz θυμάται μια συνάντηση, όταν ο "βασιλιάς της ποπ" του είπε ότι ήθελε να υποδυθεί τον Βρετανό μυστικό πράκτορα 007.

"Καθώς μιλούσε, το καπέλο του έπεσε στο γκουακαμόλε μπροστά του και το πήρε και το έβαλε πίσω - δυστυχώς, με μία ποσότητα γκουακαμόλε να έχει κολλήσει και να αρχίσει να γλιστράει κάτω από το γείσο. Ο Ρον Μέγιερ σκούντηξε το πόδι μου για να τραβήξει την προσοχή μου σε αυτό και όλοι παρακολουθούσαμε με τρομακτικό ενδιαφέρον, καθώς γλιστρούσε κάτω και πιο κάτω, ενώ ο Μάικλ προσπαθούσε να μας πείσει ότι ήταν ο επόμενος ήρωας δράσης της Αμερικής.

Στη συνέχεια, το κομμάτι έπεσε και ο Ρον το έχασε τελείως. Και εγώ ξέσπασα στα γέλια επίσης. Ο Μάικλ βγήκε έξω". Ο Oβιτζ έπρεπε να τρέξει πίσω από τον τραγουδιστή του "Thriller" για να ελέγξει τη ζημιά που είχε συντελεστεί, οπότε ο Τζάκσον του είπε ποιος ήταν ο συγκεκριμένος ρόλος που είχε στο μυαλό του, σύμφωνα με το Page Six.

"Πήγα και τον βρήκα και του εξηγούσα για δεκαπέντε λεπτά ότι δεν γελούσαμε για εκείνον, αλλά για το περιστατικό... Τελικά, το πρόσωπο του Μάικλ καθάρισε. "Εντάξει, Oβιτζ. Εντάξει" είπε. "Αλλά θέλω να παίξω τον Τζέιμς Μποντ". Με περηφάνια αναφέρω ότι δεν γέλασα, εκείνη τη φορά" έγραψε.

Ο ατζέντης πληροφόρησε τον Τζάκσον ότι μπορεί να μην είναι ο σωστός για το ρόλο, λέγοντας: "λχεις αδύνατο σωματότυπο, είσαι πολύ ευαίσθητος, δεν θα είσαι αξιόπιστος ως ογκόλιθος. Φυσικά, θα είσαι υπέροχος σε αυτόν τον ρόλο, αλλά θα ήταν κακό για σένα".

Ο Τζάκσον μπορεί να μην πήρε ποτέ τον ρόλο του Μποντ, αλλά αυτό δεν τον κράτησε μακριά από τη μεγάλη οθόνη. Εκτός από τον πιο διάσημο ρόλο του στο "The Wiz" το 1978, ο τραγουδιστής επίσης πρωταγωνίστησε στο "Moonwalker" και έκανε cameo στο "Men In Black 2". Ο Oβιτζ ίδρυσε την εταιρεία Creative Artists Agency το 1975 μαζί με τον συνεργάτη του Ρον Μέγιερ από την William Morris Agents.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:24

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Υψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση ο τομέας της ενέργειας
05:34
Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και τους Δημάρχους
05:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
05:24
24 Απριλίου
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.