Ο Μπρούνο Μαρς ο μεγάλος νικητής στα βραβεία Grammy

Το άλμπουμ `24K Magic` του Μπρούνο Μαρς αναδείχθηκε καλύτερο Άλμπουμ της χρονιάς στην τελετή των βραβείων Γκράμι που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο Madison Square Gargen της Νέας Υόρκης με οικοδεσπότη τον Άγγλο κωμικό Tζέιμς Κόρντεν.

Τραγούδι της χρονιάς αναδείχθηκε το That`s What I Like` των Μπρούνο Μαρς, Μπρόντι Μπράουν, Τζέιμς Φόντλιροϊ και Φίλιπ Λόρενς. Συνολικά ο Μπρούνο Μαρς κέρδισε και τα έξι βραβεία στις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιος.
Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνιδα αναδείχθηκε η Αλίσια Κάρα, καλύτερο ραπ άλμπουμ το `DAMN` του Κέντρικ Λαμάρ, καλύτερο ροκ άλμπουμ το `A Deeper Understanding` του συγκροτήματος `The War on Drugs`.
Στην κατηγορία «καλύτερο ποπ άλμπουμ» νικητής ήταν το `Divide` του Εντ Σίραν, καλύτερο άλμπουμ εναλλακτικής μουσικής αναδείχθηκε το `Sleep Well Beast` του συγκροτήματος `The National` και καλύτερο άλμπουμ της μουσικής του κόσμου το `Shaka Zulu Revisited: 30th Anniversary Celebration` του νοτιοαφρικάνικου συγκροτήματος Ladysmith Black Mambazo.
Στην κατηγορία καλύτερο άλμπουμ ηλεκτρονικής μουσικής κέρδισε το `3-D The Catalogue` του συγκροτήματος Kraftwerk, και καλύτερο μουσικό βίντεο αναδείχθηκε αυτό για το τραγούδι `Humble` του Κέντρικ Λαμάρ.
Δύο βραβεία Γκράμι δόθηκαν μεταθανάτια. Το ένα στην Κάρι Φίσερ, για την ηχογραφημένη εκδοχή του βιβλίου της Princess Diarist, το οποίο έχει θέμα τον Πόλεμος των Άστρων. Το δεύτερο, για την καλύτερη ροκ ερμηνεία δόθηκε στον Λέναρντ Κοέν, που απεβίωσε τον Νοέμβριο του 2016, στα 82 του, για το τραγούδι και το ομώνυμο άλμπουμ You Want it Darker, που κυκλοφόρησε τρεις εβδομάδες πριν από τον θάνατό του.
Έκλεψε την παράσταση η Χίλαρι Κλίντον
Αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η υποψήφια των δημοκρατικών για την Προεδρία στις εκλογές του 2016, Χίλαρι Κλίντον η οποία διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Φωτιά και Οργή» του Μάικλ Γουλφ, που περιγράφει την προεκλογική εκστρατεία και την πρώτη χρονιά διακυβέρνησης του Αμερικανού Προέδρου, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων.
Αποσπάσματα διάβασαν και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες από τον Τζον Λέτζεντ ως τη Σερ και τον Σνουπ Ντογκ.
Η Κλίντον διαβάζει σε αυτό το μαγνητοσκοπημένο κλιπ ένα απόσπασμα του βιβλίου που αναφέρεται στις συνήθειες του Τραμπ ως προς το φαγητό. «Ένας λόγος που του αρέσει να τρώει στα Μακντόναλντς: κανείς δεν ξέρει ότι θα πάει εκεί και το φαγητό έχει προμαγειρευτεί με ασφαλή τρόπο», διαβάζει η υποψήφια των Δημοκρατικών.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 12:49

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.