Οι Human Touch αύριο στη Διαχρονική

Είναι τρεις εξαίρετοι μουσικοί σε ένα ενιαίο «σώμα» -είναι οι Human Touch, ένα από τα σπουδαιότερα και μακροβιότερα ελληνικά συγκροτήματα της Τζαζ και με σημαντική παρουσία σε μεγάλα φεστιβάλ στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Οι Human Touch, μετά από 18 χρόνια ζωής, αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της Ελλάδας έχοντας «κατακτήσει» το δικό τους κοινό. Τρεις σπουδαίοι μουσικοί με διακρίσεις, που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης και αναγνωσιμότητας από το μουσικόφιλο κοινό, 0ι David Lynch, Σταύρος Λάντσιας και Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχουν αποκτήσει ως Τρίο αλλά και ο καθένας ξεχωριστά τη δική τους μουσική ταυτότητα και πορεία στον ευρύτερο χώρο της μουσικής στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Οι τρεις τους ως Human Touch, κινούμενοι σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων σε τζαζ ύφος, μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας, τη μουσικότητα και την βαθιά «συνομιλία» που έχουν στη σκηνή συμπαρασύρουν τον ακροατή σε κάθε λογής συναισθήματα και εικόνες.
Έχουν εκδώσει δύο άλμπουμ το “Human Touch” (1998, Lyra) και το Movin (2004, Libra Music).

Οι Human Touch έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας και έχουν αποκτήσει, μέσα από τη μουσική δεξιοτεχνία και τις πρωτότυπες συνθέσεις, τους πιστό κοινό. Έχουν επίσης ένα ενθουσιώδες κοινό και στην Ευρώπη όπου παίζουν όλο και πιο συχνά.
Είναι αναγνωρισμένοι ως «Group με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ» και θεωρούνται ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα του είδους και του ύφους τους εντός και εκτός Ελλάδας.
Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της ελευθερίας που έχουν κατακτήσει μέσα από την πολύχρονη γνωριμία και συνεργασία τους και που έχει ως αποτέλεσμα να «συνομιλούν» αυτοσχεδιαστικά ταξιδεύοντας στον αυθορμητισμό της στιγμής. Κάτι που φτάνει άμεσα στον κόσμο και τον συνεπαίρνει επιβεβαιώνοντας το «ανθρώπινο άγγιγμα» δια μέσου της μουσικής.

David Lynch: Tενόρο & σοπράνο σαξόφωνο, φλάουτο, πίκολο φλάουτο, φλογέρα, κρουστά, φωνή.

Γιώτης Κιουρτσόγλου: Hλεκτρικό μπάσο, (άταστο & ένταστο), φωνή, cajon.

Σταύρος Λάντσιας: Πιάνο/πλήκτρα, τύμπανα, κλασσική κιθάρα, μελόντικα.

Οι HUMAN TOUCH θα παρουσιαστούν αύριο Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017, η ώρα: 22:00 στη ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ στην οδό Γιάννη Κορομία 2 Καϊμακλί. 

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 99 156683

Εισιτήρια: 12 ευρώ & 10 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων)

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 13:46

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Έλληνας Υπ.Άμυνας: Ο ελληνικός εναέριος χώρος θα καταστεί αδιαπέραστος
14:55
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από Αίγυπτο και Τουρκία
13:39
Ελλάδα: Μικρά προβλήματα από την κακοκαιρία
13:29
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
13:00
Ντουμπάι: Τεράστιο το κόστος των ζημιών από τις πλημμύρες των προηγούμενων ημερών
12:35
Επιστολή ΑΚΕΛ στον υπουργό Οικονομικών για την πράσινη φορολογία
12:18
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
11:47
Σε ατύχημα αποδίδεται η έκρηξη στο Ιράκ
11:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
11:17
Ανάρτηση του φωτογραφικού υλικού «Διά χειρός Αττίλα» της Κάτιας Χριστοδούλου στον Ψηφιακό Ηρόδοτο
11:13
Περισσότερες από 10 νομοθεσίες αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας
10:32
Βαφεάδης: Τη Δευτέρα η επικοινωνία με την ανάδοχο εταιρεία για την ανάπτυξη στη Λάρνακα
10:01
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.