Μουσική: Διεθνής Ημέρα Ειρήνης

Κάθε χρόνο, η Διεθνής Ημέρα Ειρήνης γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο στις 21 Σεπτεμβρίου. Το θέμα της Ημέρας για το 2017 είναι «Μαζί για την Ειρήνη: Σεβασμός, Ασφάλεια και Αξιοπρέπεια για Όλους και Όλες» και εστιάζει στη δέσμευση και κινητοποίηση των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για υποστήριξη των προσφύγων και των μεταναστών/τριών. Το μήνυμα της Ημέρας αναδεικνύει την αλληλεγγύη με τους/τις πρόσφυγες και τους/τις μετανάστες/τριες και προβάλλει τα κοινά οφέλη της μετανάστευσης στις οικονομίες και τα έθνη, συμμετέχοντας επίσης σε συζητήσεις σχετικά με τις ανησυχίες των κοινοτήτων υποδοχής. Απώτερος στόχος των εορτασμών της Διεθνούς Ημέρας Ειρήνης είναι να φέρει τους ανθρώπους μαζί και να τους υπενθυμίσει το κοινό τους όραμα για την οικοδόμηση ενός Πολιτισμού Ειρήνης και Μη-Βίας.

Ο Όμιλος Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας (ΟΙΔΕ), το Σπίτι της Συνεργασίας (H4C) και το Home Café, προκειμένου να τιμήσουν τη Διεθνή Ημέρα Ειρήνης, σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί μας την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και την κοινή μας ανθρωπιά στις 21 Σεπτεμβρίου, μεταξύ 9 και 11 μ.μ., στην ταράτσα του Σπιτιού της Συνεργασίας στη νεκρή ζώνη. Ο Σοφρώνης θα βρεθεί στα decks και θα μας διασκεδάσει με τραγούδια από το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον. Το κοινό θα μπορεί να αγοράζει ποτά από το Home Café, ενώ ένα ευρώ από κάθε ποτό θα προσφέρεται σε δύο εξέχουσες οργανώσεις που εργάζονται με παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες/τριες: το Κυπριακό Συμβούλιο Προσφύγων της Μονάδας Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του Future Worlds Center και τα Παιδικά Χωριά SOS.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί! Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για περισσότερες πληροφορίες.

 

Ποτε

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2017
Ώρα: 21:00 - 23:00

Που

Μάρκου Δράκου 28
Απέναντι από το Ledra Palace
Λευκωσία, Λευκωσία 1102, Κύπρος
Τηλέφωνο: 22445740
 
Πηγή: cyprusevents.net

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:39

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
06:48
ΗΠΑ: Νεκρός ο Μαρουάν Ίσα - Το «Νο3» του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς
06:38
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πυραύλους και drones των Χούθι
06:15
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
06:02
Το Ισραήλ προχώρησε σε νέα αεροπορικά πλήγματα στη Συρία
05:56
«Αμάλθεια»: Συνάντηση 40 και πλέον κρατών στην Κύπρο ανακοίνωσε ο Κόμπος (ΒΙΝΤΕΟ)
05:55
Επί ποδός καθ'όλη της διάρκεια της νύχτας δεκατρία συνεργεία της Πυροσβεστικής για να επιλύσουν τα προβλήματα
05:53
Τμήμα Μετεωρογίας-1ο Δελτίο Καιρού 19/3/2024
05:48
18 Μαρτίου
ΗΠΑ: Αντιδημοκρατική η διαδικασία των εκλογών - Δεν συγχαίρουν τον Πούτιν
21:55
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Ραφά
21:20
Ολοένα και περισσότερα κράτη στηρίζουν την πρωτοβουλία για τον ανθρωπιστικό διάδρομο δήλωσε ο Λετυμπιώτης
20:25
Στους 62,3 βαθμούς Κελσίου η αισθητή θερμοκραία στο Ρίο ντε Τζανέιρο
18:10
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.