Δεν θα γινόταν πατέρας αν δεν γνώριζε την Αμάλ

Στην καριέρα του είχε αποφασίσει να επικεντρωθεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ, εγκαταλείποντας τα σχέδια για παιδιά και οικογένεια. Όλα αυτά όμως μέχρι να εμφανιστεί στη ζωή του η Αμάλ Αλαμουντίν, που άλλαξε τα σχέδια τού διάσημου ηθοποιού.

Τώρα πλέον ο 56χρονος σταρ του Χόλιγουντ είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας, έχοντας αποκτήσει με την 39χρονη δικηγόρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον Αλεξάντερ και την Έλα, πριν από τρεις μήνες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στο Κόμο της Ιταλίας και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.
«Δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί σε μένα», δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα Daily Mail και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι η ζωή μου θα ήταν επικεντρωμένη στην καριέρα μου κι όχι στις σχέσεις, και το είχα κάπως αποδεχτεί αυτό».

«Και τότε συνάντησα την Αμάλ και σκέφτηκα: "Λοιπόν, έχω αυτήν την υπέροχη σχέση, αυτό είναι θαυμάσιο". Και μετά... ξαφνικά ήρθαν στη ζωή μου αυτά τα δύο ζιζάνια που με κάνουν να γελάω κάθε μέρα», δήλωσε ο Κλούνεϊ και συνέχισε λέγοντας ότι το μόνο που ελπίζει είναι να μπορεί να κυνηγάει τα παιδιά του όταν μεγαλώσουν.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ δήλωσε ότι δεν σοκαρίστηκε από την γέννηση των παιδιών του, καθώς είναι συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο, αφού οι φίλοι του έχουν παιδιά και ο ίδιος έχει βαφτιστήρια.

Μεγαλύτερη έκπληξη, είπε, ήταν το γεγονός ότι θα αποκτούσε δίδυμα που σημαίνει «διπλή δουλειά», αν και παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη σύζυγό του, αφού τα δίδυμα έχουν δείξει πολύ λίγο ενδιαφέρον για οποιονδήποτε άλλον πλην της μητέρας τους.

Τέλος ο ηθοποιός είπε ότι η Έλα έχει τα μάτια της Αμάλ, ενώ ο Αλεξάντερ ως αγόρι είναι πιο μεγαλόσωμος από την αδελφή του.

Πηγή: Nooz.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:46

Τελευταιες Ειδησεις

18 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
22:00
ΗΠΑ: Αντιδημοκρατική η διαδικασία των εκλογών - Δεν συγχαίρουν τον Πούτιν
21:55
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Ραφά
21:20
Ολοένα και περισσότερα κράτη στηρίζουν την πρωτοβουλία για τον ανθρωπιστικό διάδρομο δήλωσε ο Λετυμπιώτης
20:25
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
18:46
Στους 62,3 βαθμούς Κελσίου η αισθητή θερμοκραία στο Ρίο ντε Τζανέιρο
18:10
Ο ισραηλινός στρατός εξουδετέρωσε τον διοικητή Εσωτερικής Ασφάλειας της Χαμάς
17:57
Καταθέτουν ενώπιον ανακριτών οι μοναχοί της Μονής Αββακούμ
17:39
Διάσωση ατόμου στην περιοχή της Λεύκας - Είχε πέσει σε γκρεμό (ΒΙΝΤΕΟ)
17:33
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σε περιοχές της Λευκωσίας - Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική
16:33
Τμήμα Μετεωρολογίας- 3ο Δελτίο Καιρού 18/3/2024
16:14
Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζει ότι η επικράτηση του Πούτιν στις εκλογές βασίστηκε στον εκφοβισμό
16:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.