'Ναι, μπορείς' φιλανθρωπική συναυλία ΠΑΣΥΚΑΦ με Μ. Πασχαλίδη και Χρ. Θηβαίο

 Με το σύνθημα, «Ναι, μπορείς» ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) διοργανώνει το βράδυ της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου, στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, φιλανθρωπική μουσική παράσταση με τους Έλληνες τραγουδοποιούς, Μίλτο Πασχαλίδη και Χρήστο Θηβαίο και με γενική είσοδο στα 25 ευρώ.

Όπως ο ΠΑΣΥΚΑΦ αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η διατήρηση της ποιότητας στη ζωή των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους και ο σεβασμός στον ασθενή με καρκίνο και στην αξιοπρέπεια του, αποτελούν την αποστολή και φιλοσοφία του Συνδέσμου που έχει ως όραμά του μια κοινωνία απαλλαγμένη από την ασθένεια του καρκίνου.

Στα τριάντα χρόνια αδιάλειπτης δράσης του, ο ΠΑΣΥΚΑΦ έχει δημιουργήσει και προσφέρει υπηρεσίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για αντιμετώπιση των πολλαπλών αναγκών των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν Ψυχοκοινωνική Στήριξη, κατ’ οίκον Νοσηλευτική Φροντίδα, 24ωρη Κατ` Οίκον Ανακουφιστική Φροντίδα στην Λευκωσία και στην Λεμεσό, Μεταφορά Ασθενών, Φυσικοθεραπεία, Κλινικές Λεμφοιδήματος και Κέντρα Επικοινωνίας και Δραστηριοποίησης.

Οι Υπηρεσίες στελεχώνονται από Γιατρούς, Εξειδικευμένες Νοσηλεύτριες, Φυσιοθεραπεύτριες, Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές και Κοινωνικούς Λειτουργούς και προσφέρονται δωρεάν σ’ όσους τις χρειάζονται, παγκύπρια.

Στην Κύπρο ο ΠΑΣΥΚΑΦ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, είναι στενός συνεργάτης των  Υπουργείων Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Πανεπιστήμιου Κύπρου και του ΤΕΠΑΚ και του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής.

Προβάλλοντας την ποικιλότροπη συμβολή του στην αντιμετώπιση του καρκίνου ο ΠΑΣΥΚΑΦ αποτείνεται για μία ακόμη φορά στα φιλάνθρωπα αισθήματα των πολιτών και απευθύνει έκκληση για μαζική συμμετοχή στη συναυλία του Σεπτεμβρίου στην οποία φιλοξενούνται Μίλτος Πασχαλίδης και Χρήστος Θηβαίος, καλλιτέχνες που την τελευταία δεκαετία πρωταγωνιστούν στο ελληνικό μουσικό στερέωμα.


Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 16:26

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.