Μάρω Μαρκέλλου LIVE στην Κύπρο

Λίγα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στην Κύπρο, η Μάρω Μαρκέλλου ξανασυστήνεται στο κυπριακό κοινό με μια νέα παράσταση – αφήγημα, με πρόζες κι εκπλήξεις και την καλλιτεχνική αυθεντικότητα που πάντα χαρακτηρίζει το γράψιμο και την ερμηνεία της. Με τραγούδια από την πρώτη και δεύτερη δισκογραφική δουλειά της «Υποψήφια Μάνα» που κυκλοφορεί σε μερικές μέρες από την Feelgood Records.

Και φυσικά οι καλτ επιρροές από τα 80’s και τα 90’s (Βίσση, Δεληβοριάς, Μπίγαλης, Κραουνάκης), σε ένα σύνθετο μωσαϊκό της σύγχρονης, ή όχι και τόσο, ελληνικής μουσικής σκηνής.

Οι φαντασίες και τα παιδικά ποιήματα της Μάρως,  έγιναν τραγούδια μόλις πήρε κιθάρα στα χέρια της κι οι φοιτητικές εμπειρίες – εργασιακές ασχολίες στη Νομική, αναμείχθηκαν απρόσμενα για να δημιουργηθεί το πρωτογενές υλικό. Ευτυχείς συγκυρίες οδήγησαν το υλικό στα έμπειρα αυτιά του Φοίβου Δεληβοριά, ο οποίος αναλαμβάνει την παραγωγή του «Κορίτσι Για Σπίτι» , άλμπουμ που κυκλοφορεί με τη Lyra.

Η Μυρτώ Κοντοβά καλεί την Μάρω να υποδυθεί τον εαυτό της σε  επεισόδιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Υπέροχα Πλάσματα», ερμηνεύοντας τον «Σκρουτζ Μακ Ντακ» και την «Ομορφιά του Θέλω».

Ακολουθούν απολαυστικές συνεργασίες στη σκηνή (Πάνος  Μουζουράκης, Φοίβος Δεληβοριάς, Joanna Drigo, Γιώργος Χατζηπαύλου κ.α.), εντυπωσιακές στιγμιαίες συναντήσεις (Διονύσης Σαββόπουλος, Στέφανος Κορκολής, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ρους, Κατερίνα Κυρμιζή, Μιρέλα Πάχου, Μίλτος Πασχαλίδης κ.α.), παντοτινές συνυπάρξεις («Η Φάβα», Πάνος Σουρούνης & Γιώργης Χριστοδούλου).

Τα νέα τραγούδια βγήκαν από το συρτάρι, η οικογένεια της FeelGood αγκάλιασε το νέο της μέλος κι έτσι η Μάρω με τους καλύτερους φίλους Π. Μουζουράκη, Φ. Δεληβοριά, Μ. Πάχου,   τραγουδούν το promosingle “Δέκα Υδραυλικοί”. Για να ακολουθήσει λίγους μήνες αργότερα το δεύτερο single – video clip  «Καλοκαίρι», να ντύσει την πιο ρομαντική εποχή του χρόνου. Το ολοκληρωμένο άλμπουμ «Υποψήφια Μάνα» κυκλοφορεί τις επόμενες μέρες σε παραγωγή Νίκου Μακράκη.

Η συνέχεια, την Παρασκευή 9 Ιουνίου στον Εξάντα Λευκωσίας και το Σάββατο στο Vinylio Wine etc στη Λεμεσό. Μια πρώτη γεύση για τις παραστάσεις αυτές, θα έχουν όσοι βρεθούν στον Δημοτικό κήπο Λευκωσίας το Σάββατο 27 Μαΐου, όπου η Μάρω θα τραγουδήσει unplugged στην μεγάλη συναυλία - “Pride Concert” στο πλαίσιο του φετινού “Cyprus Pride Festival”.

Μαζί της στη σκηνή, η μπάντα, πάντα, σαμπρέλα και ζάντα:

Ο "ισοκράτης", ο Σταμάτης Σταματάκης (μπάσο / φωνή)

Ο αειθαλής, ποτέ του ατελής, ο Γιώργος ο Καρλής (τύμπανα / show)

Της ροκ ο λύκος, των  blues ο οίκος, ο Παπαδόπουλος ο Νίκος (κιθάρα / φωνή)

Ο βάζων στη νύχτα το μπριγιόλ, Ο Νίκος ο Σολ (βιολί / φωνή)

 

Την συναυλία στον Εξάντα θα ανοίξει ο Ανδρέας Μωυσέως και στο Vinylio η Αυγή Σταύρου.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια & Οργάνωση: Στέλιος Βλάχος

https://www.facebook.com/maromarkellouOfficial/

www.maromarkellou.com

Οι συναυλίες ξεκινούν στις 22.30 – Εξάντας

                                           21.30 – Vinylio

Εισιτήρια προπωλούνται και  για τις δύο συναυλίες.

Κρατήσεις / Πληροφορίες:  97 770787 - Eξάντας

                                            96 810119 - Vinylio

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 18:27

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.