Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η Αρλέτα

Ακόμα μία περιπέτεια για την Αρλέτα που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με την υγεία της.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, δίνει ακόμα μία μάχη για τη ζωή της, μιας και τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, έχει κοντά της τα αγαπημένα της πρόσωπα και η κατάστασή της είναι σοβαρή.
Τα προβλήματα με την υγεία της ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2008 όταν έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύτηκε επί εβδομάδες στο νοσοκομείο Βόλου. Παρότι οι γιατροί μιλούσαν για κρίσιμη κατάσταση, η Αρλέτα κατάφερε να αναρρώσει και να επιστρέψει στο τραγούδι που τόσο αγαπά, με sold out παραστάσεις σε Τεχνόπολη, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής αλλά και στο Half Note, παρέα με τον φίλο και χρόνια συνεργάτη της Λάκη Παπαδόπουλο.
«Το ότι ζω αυτή τη στιγμή μάλλον είναι θαύμα» έλεγε τότε, με το ιδιαίτερο χιούμορ της.

Μάλιστα τελευταία, ο Λάκης Παπαδόπουλος γράφει νέα τραγούδια για την Αρλέτα με την ευχή όλων, ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά της και να τα αποτυπώσει σε δίσκο.
Η Αρλέτα ξεκίνησε τη δισκογραφική της καριέρα στη δεκαετία του 1960 συμμετέχοντας στο λεγόμενο νέο κύμα της ελληνικής μουσικής.
Στα πρώτα της δισκογραφικά βήματα συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες, όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Λάκης Παπαδόπουλος.

Το 1981 ηχογράφησε τον πρώτο δίσκο με δικό της υλικό (Ένα Καπέλο με Τραγούδια).
Το 1984 και το 1985 γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τραγούδια που της έγραψαν ο συνθέτης Λάκης Παπαδόπουλος και η στιχουργός Μαριανίνα Κριεζή στους δίσκους «Περίπου» και «Τσάι Γιασεμιού».
Τεράστιες επιτυχίες της «Μια Φορά Θυμάμαι», «Τα Ήσυχα Βράδια», «Batida de Coco», «Μπαρ το Ναυάγιο»,  «Λεωφορείο το 2».
Το 1997 κυκλοφόρησε το βιβλίο «Από πού πάνε για την Άνοιξη» με κείμενα, στίχους, σχέδια και ζωγραφιές της, από τις εκδόσεις «Καστανιώτη».

Πηγή: iefimerida.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:13

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.