Αδόκητος θάνατος για τον Άντον Γιέλτσιν του «Star Trek»

Ο Άντον Γιέλτσιν, ο πολλά υποσχόμενος ηθοποιός, που έγινε γνωστός κυρίως μέσα από τη συμμετοχή του στην πρόσφατη κινηματογραφική αναβίωση του «Star Trek», έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές του Λος Άτζελες ο Γιέλτσιν είχε προγραμματίσει κάποιες πρόβες με φίλους του.
Οι ώρες περνούσαν αλλά εκείνος δεν εμφανιζόταν και οι φίλοι του που ανησυχούσαν και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του αποφάσισαν να τον αναζητήσουν στο σπίτι του.
Νεκρό τον βρήκε ένας φίλος του. Ήταν ακινητοποιημένος ανάμεσα στο αυτοκίνητό του και μία πύλη ασφαλείας του σπιτιού του. Η μηχανή του αυτοκινήτου ήταν ακόμη αναμμένη. Σύμφωνα με τις αρχές, ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα, όταν εκείνος βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου το οποίο κινήθηκε προς τα πίσω.

treck 1 compressed
Ο ρωσικής καταγωγής ηθοποιός ήταν μοναχοπαίδι και μετακόμισε με τους γονείς του από τη Ρωσία στις ΗΠΑ σε ηλικία μόλις έξι μηνών. Ήδη, από 10 ετών άρχισε η καριέρα του στην υποκριτική με τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό «Στην Εντατική». Και παρότι από το 2009 συμμετείχε στο σύμπαν του «Star Trek» του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, δεν απουσίαζε κι από αξιόλογες ανεξάρτητες παραγωγές. Το 2011 πρωταγωνιστούσε στο αισθηματικό δράμα «Like crazy», με την Φελίσιτι Τζόουνς, το οποίο διακρίθηκε ως η καλύτερη αμερικανική δραματική ταινία στο Φεστιβάλ του Σάντανς, ενώ το 2013 συμμετείχε στο «Μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους.

treck 3 compressed
Από τις τελευταίες του συμμετοχές το επερχόμενο «Star Trek Beyond» που αναμένεται μέσα στο 2016.
Σημαντική ήταν επίσης η συμμετοχή του νεαρού ηθοποιού  στο θρίλερ «Alpha Dog».

treck 2 compressed

Σύνταξη: Εύη Μουρούζη
Πηγή: ΑΠΕ, cinemag.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 01:10

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Γάζα: Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν τη διενέργεια έρευνας για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
17:03
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Συνελήφθη επιχειρηματίας για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
15:00
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.