Η Αντζελίνα Τζολί θα σκηνοθετήσει ταινία για τον Ντον ΜακΚάλιν

Η Αντζελίνα Τζολί θα σκηνοθετήσει την ταινία «Unreasonable Behaviour» για τη ζωή του Βρετανού πολεμικού φωτορεπόρτερ Ντον ΜακΚάλιν βασισμένη στη αυτοβιογραφία του με το ίδιο τίτλο.

Παραγωγοί της ταινίας είναι ο Τομ Χάρντι, ο οποίος θα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Ντιν Μπέικερ για τη Hardy Son & Baker μαζί με τους Τιμ Μπέβαν και Έρικ Φέλνερ. Ο Ντον ΜακΚάλιν και ο Μαρκ Τζορτζ είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ο υποψήφιος για BAFTA Γκρέγκορι Περκ γράφει το σενάριο της ταινίας για την ιστορία της ζωής του Βρετανού φωτορεπόρτερ πολέμου, ο οποίος από το Λονδίνο που μαστιζόταν από τη φτώχεια την περίοδο του πολέμου βρέθηκε σε κάποιες από τις πιο επικίνδυνες πολεμικές ζώνες του κόσμου.

«Είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μεταφέρω τη ζωή του Ντον ΜακΚάλιν σε ταινία» δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί σύμφωνα με το Variety. «Με προσέλκυσαν ο μοναδικός συνδυασμός του φόβου και του ανθρωπισμού - η απόλυτη δέσμευσή του να καταγράψει την αλήθεια του πολέμου και η ενσυναίσθηση και ο σεβασμός του για όσους υποφέρουν από τις συνέπειές του. Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μια ταινία τόσο ασυμβίβαστη όσο η φωτογραφία του Ντον, για τους εξαιρετικούς ανθρώπους και τα γεγονότα που είδε με τα μάτια του, καθώς και την άνοδο και την πτώση μιας μοναδικής εποχής στη δημοσιογραφία» πρόσθεσε.

«Έχοντας δει την τελευταία ταινία της Αντζελίνα για την Καμπότζη (και έχοντας περάσει τόσο πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια του πολέμου εκεί), εντυπωσιάστηκα πολύ με το πώς έκανε τόσο ισχυρή και ακριβή αναπαράσταση του τόπου εκείνης της εποχής. Νιώθω ότι είμαι σε ασφαλή, ικανά και επαγγελματικά χέρια μαζί της» τόνισε ο Ντον ΜακΚάλιν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 17:31

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.