Νέα τραγούδια από τον Στίβι Γουόντερ

Κατά τα φαινόμενα, η περίοδος που ο Στίβι Γουόντερ κρατούσε χαμηλό προφίλ και, μουσικά, σιωπούσε φτάνει στο τέλος της: την περασμένη Τρίτη, ο Hall of Famer ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο καινούργιων τραγουδιών, τα πρώτα του την τελευταία δεκαπενταετία! Και αυτή την έκπληξη τη συνόδευσε με μία δεύτερη: ο Γουόντερ θα κυκλοφορήσει τα τραγούδια στη δική του δισκογραφική εταιρεία, τη So What the Fuss Records, αποχωριζόμενος τη Motown που, από το 1962, ήταν το σπίτι του.

Μιλώντας μέσω Zoom από την κατοικία του στη νότια Καλιφόρνια, ο Γουόντερ είπε ότι άρχισε να γράφει το "Where Is Our Love Song" το 1968, σε ηλικία 18 χρόνων. Το ανέσυρε προσφάτως, το συμπλήρωσε με καινούργιους στίχους και κάλεσε τον Gary Clark Jr. στην κιθάρα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του τραγουδιού θα πάνε στην οργάνωση Feeding America, η οποία, όπως ο ίδιος εξήγησε, ζητά δωρεές συνολικού ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για να βοηθήσει οικογένειες σε όλη τη χώρα που έχουν ανάγκη.

Το δεύτερο τραγούδι, το "Can`t Put It in the Hands of Fate" το κυοφορούσε εδώ και λίγα χρόνια, αλλά τους τελευταίους μήνες το συμπλήρωσε με καινούργιους στίχους. "Oταν το πρωτοέγραψα, ήταν για μια σχέση", είπε. "Αλλά μετά σκεφτόμουν πού έχουμε φτάσει σε αυτόν τον κόσμο και σκεφτόμουν... είναι απαράδεκτη αυτή η τρέλα. Πια, δεν το τολμάμε. Η αλλαγή είναι ακριβώς τώρα. Δεν μπορούμε να την αφήσουμε στα χέρια της μοίρας... Δεν μπορούμε ν` αφήσουμε τη συμμετοχή στην ψηφοφορία στα χέρια της μοίρας".

Στο τραγούδι συμμετέχουν οι Busta Rhymes και Rapsody ενώ στα φωνητικά, πέντε από τα παιδιά του. Και τα δύο τραγούδια θα κυκλοφορήσουν από τη δική του δισκογραφική εταιρεία και τη διανομή θα αναλάβει η Republic Records που ανήκει στην Universal.

Ενδέχεται να συμπεριληφθούν σε ένα EP το οποίο ετοιμάζει και στο οποίο θα συμμετάσχουν ξεχωριστοί μουσικοί. Αν αυτό το πρότζεκτ δεν προχωρήσει, ενδέχεται να τα ενσωματώσει στο "Through the Eyes of Wonder", άλμπουμ που κυοφορεί εδώ και πολύ καιρό. Και δεν απέκλεισε την επιστροφή του στη Motown για ένα άλμπουμ το οποίο δουλεύει, ένα πρότζεκτ μουσικής γκόσπελ με τίτλο "Gospel Inspired by Lula" (το όνομα της μητέρας του).

Όπως σημειώνει το Rolling Stone, αν και στη διάρκεια της μιας ώρας συνέντευξης δεν ανέφερε ούτε μία φορά το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ, σχολίασε με κάποια οργή την κατάσταση πραγμάτων στις ΗΠΑ: "Μια ομάδα ανθρώπων σχεδίαζαν να απαγάγουν και πιθανά να δολοφονήσουν την κυβερνήτη μιας Πολιτείας" είπε αναφερόμενος στην πρόσφατη συνωμοσία κατά της Γκρέτσεν Γουίτμερ, κυβερνήτη της Πολιτείας του Μίσιγκαν. "Πώς φτάσαμε εδώ; Υποτιθέμενοι Χριστιανοί, πώς το κάνετε αυτό;" αναρωτήθηκε.

"Θέλω να γίνει καλύτερος ο κόσμος", πρόσθεσε. "Θέλω να πάμε παραπέρα. Θέλω όλοι μας να πάμε στην κηδεία του μίσους. Αυτό θέλω".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 18:16

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων για τα αυτοκίνητα
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.