Μηνύματα αισιοδοξίας στέλνει ο καλλιτέχνης Στέλιος Διονυσίου από την Πάφο

Μηνύματα αισιοδοξίας μέσα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, στέλνει ο Έλληνας καλλιτέχνης Στέλιος Διονυσίου από τη Πάφο.

Ο κ. Διονυσίου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα από την πανδημία του covid- 19 όπου όπως είπε, μεγάλοι κολοσσοί κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον .

Θεωρώ συνέχισε, ότι είναι μια δύσκολη περίοδος της ζωής μας, προσθέτοντας πως πρέπει ο καθένας ξεχωριστά με αίσθημα συνείδησης και ευθύνης να υπακούει στα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που επιβάλουν οι χώρες μας. Εξέφρασε ωστόσο την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, σημειώνοντας πως χρειάζονται κάποια χρόνια για να βρεθούμε στα επίπεδα που ήμασταν πριν.

Το τραγούδι για αυτόν αλλά και για τον κάθε καλλιτέχνη και τον κάθε άνθρωπο αποτελεί είδος ψυχοθεραπείας σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, συμπλήρωσε.

Μετά τον εγκλεισμό συνέχισε, “χρειάζεται να αγαλλιάσει λίγο η ψυχούλα μας". Πρόσθεσε πως οι τραγουδιστές, αυτό προσπαθούν να κάνουν, εκεί βέβαια που το επιτρέπουν οι συνθήκες γιατί σε κάποια μέρη απαγορεύονται οι εκδηλώσεις.

Ακολούθως αναφέρθηκε και στις δυσκολίες επιβίωσης που αντιμετωπίζει ο καλλιτεχνικός χώρος του τραγουδιού, λόγω και της πανδημίας κυρίως. Για μας είπε, το τραγούδι είναι η επιβίωση μας, και αν δεν δουλέψουμε και δεν βγάλουμε ένα μεροκάματο δεν μπορούμε να προχωρήσουμε.

Ερωτηθείς για την ευθύνη που αισθάνεται ως γιος του μεγάλου καλλιτέχνη Στράτου Διονυσίου, ο Στέλιος Διονυσίου είπε, “θέλουμε να είμαστε αντάξιοι του ονόματος που κουβαλάμε γιατί οπωσδήποτε υπάρχει ένα βάρος”.

Βέβαια πρόσθεσε, “ εμείς δεν το νιώθουμε αλλά ο κόσμος συγκρίνει” σημειώνοντας ωστόσο πως μετά από εικοσιπέντε χρόνια στο τραγούδι σήμερα έχει την δική του ταυτότητα.

Ενδεικτικά σημείωσε πως όταν ξεκίνησε την καριέρα του, τον έλεγαν ο γιος του Στράτου ενώ τώρα τον λένε με το όνομα του - Στέλιος Διονυσίου- . Αυτό είναι πολύ σημαντικό είπε γιατί δηλώνει πως, "έχω κάνει κάτι σ’ αυτό το χώρο μετά από σχεδόν 25 χρόνια πορείας".

Αναφερόμενος στις συνεργασίες του, ο κ. Διονυσίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτές, χαρακτηρίζοντας τες πολύ δυνατές. Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα με τα οποία συνεργάστηκε είναι αυτά των Σταύρου Ξαρχάκου, Σταμάτη Κραουνάκη, Μάριου Τόκκα, Χρήστου Νικολόπουλου , Θανάσης Πολυκανδριώτη, Μίμη Πλέσσα που αποτελούν, σημείωσε, την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Ευχήθηκε όπως και το μέλλον του επιφυλάξει και άλλες τέτοιες συνεργασίες. Η ζωή είπε, συνεχίζεται, αρκεί να μας αφήσουν αυτά που συμβαίνουν.

Σε σχέση με την τουρκική προκλητικότητα ο κ. Διονυσίου είπε πως αυτό πρέπει να τελειώσει και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης.

«Εγώ είπε, είμαι πάντα αισιόδοξος», είπε. Χαρακτήρισε μάλιστα τεράστια την ελληνική και κυπριακή ψυχή σε όλους τους σκοπέλους της ζωής. «Είμαστε μεγάλες καρδιές και θεωρώ ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία», κατέληξε.

Ο Στέλιος Διουνυσίου είναι γιος του τραγουδιστή Στράτου Διονυσίου και αδελφός του επίσης τραγουδιστή Άγγελου Διονυσίου. Το 1993 αποφοίτησε από τη "Σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου". Από το 1996 που εμφανίστηκε στη δισκογραφία ακολούθησαν πολλοί προσωπικοί δίσκοι, αλλά και συμμετοχές σε άλμπουμ άλλων καλλιτεχνών, ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες.

Την Πάφο την επισκέφτηκε για μια εμφάνιση στο μπαρ «Ουρανός» του ξενοδοχείου Annabelle τραγουδώντας κάτω από τα αστέρια και το φεγγάρι της Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 19:40

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.