Οι υποψήφιοι για την Κομισιόν απαντούν στις ερωτήσεις σας!

Τις προσεχείς εβδομάδες το euronews θα συνομιλήσει με τους υποψήφιους για την προεδρία της Κομισιόν, στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Ο κύκλος των συζητήσεων άνοιξε την Μεγάλη Πέμπτη με την υποψήφια των Πρασίνων, Σκα Κέλερ.

Την Μέγαλη Παρασκευή καλεσμένος ήταν ο νυν αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υποψήφιος των Σοσιαλιστών, Φρανς Τίμερμανς.

Την σκυτάλη παραλαμβάνει την Τρίτη 30 Απριλίου στις 17:00 ώρα Ελλάδας και Κύπρου, η Βιολέτα Τόμιτς από την Ευρωπαϊκή Αριστερά

Μπορείτε να παρακολουθείσετε την συζήτηση από την ιστοσελίδα μας, από το euronews.com, από την σελίδα μας στο Facebook και τηλεοπτικά από το euronews.

Ακολουθούν ο Γκι Φέρχοφσταντ των Φιλελευθέρων στις 13 Μαΐου και ο Γιαν Ζαχράντιλ στις 14 του Μαΐου.

Σκοπός μας είναι να απαντήσουν σε ερωτήσεις που εσείς κρίνετε σημαντικές. Έτσι, μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις που θέλετε να τους θέσετε είτε ως σχόλιο στην σελίδα μας στο Facebook, είτε μέσω Twitter χρησιμοποιώντας το #RawPolitics ή στέλνοντας mail στο [email protected]. Μπορείτε να καταστήσετε σαφέστερο το ερώτημά σας, στέλνοντάς μας ένα βίντεο, στο οποίο θα το θέτετε ευθέως στον εκάστοτε υποψήφιο.

Θέστε τα ζητήματα που σας απασχολούν όποια και αν είναι αυτά. Από την κλιματική αλλαγή και το μεταναστευτικό στην οικονομία και τις θέσεις εργασίας, ή από τον πολιτισμό στην ισχύ των μεγάλων επιχειρήσεων, έχετε την ευκαιρία να θέσετε τα ζητήματα αυτή στους υποψήφιους για το υψηλότερο αξίωμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι συζητήσεις, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Facebook θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Πηγή: Euronews

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 03:56

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.